Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem sehnal docela levně na aukru tyto světla http://www.auto-doplnky.com/predni-cira-svetla-peugeot-307-2000-2005-cerne-angel-eyes-tuning-tec-lppe05-p16464

, jenomže ty svítící koužky tam osvětlovaly pouze žárovičky, jak je vidět na první fotce a světlo nic moc, takže jsem světla kuchnul a předělal na led osvětlení a výsledek je víc než bomba, svítí lépe než denní svícení a na stk mít problém nebudou, už jsem to zjištoval.

Takže tady je fotogalerie úpravy světel

http://standho.rajce.idnes.cz/307_svetla

Odesláno

i kdyby byl seriově co je na tom špatného? akorát blbé že jak mu odejde jednal led nebude svítit celý kroužek...

máš to udělané na 2 úrovně? denní silněji a parkovačky slaběji? 

Odesláno

dneska není problém udělat napětí LDM z 12v např. na 40V.   (hodně denních svícení v autě tak je uděláno) 

a nižší úroveň se dělají omezením proudu nebo PWM. 

Odesláno

No chtěl jsem to udělat na pwm, ale i tak bych to musel rozdělit do několika větví, je to zapojeno po třech a odpor zezadu, takže není vidět, tlumený svítěj lépe než origo  mají ohodně lepší lom světla, až to vemu do práce tak pošlu foto z regloskopu, jinak jsem taky přemýšlel o tom že by se při hlavních světlech stmívaly, protože to svítí jako prase, a to jsem je proudově omezil, ale zatím to mám udělaný tak že se při tlumených vypnou oba kroužky, aby to moc neoslňovalo v noci, ale musím to předělat aby se vyply kroužky jen v tlumených a dálkových zůstaly svítit, aby tam alespon něco svítilo když praskne žárovka. Dálkový taky super, docela jsem se toho bál, ale nemůžu vynachválit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...