Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se ale nemůžu to nikde najít někde jsem to četl a nevím kde.Je někde přeložený hlášení palubního počítače myslím závady atp....pořád mě to něco píše a nevím co?

Odesláno

Jé díky to jsem potřeboval. :) Já jsem nikdy nikdy v životě nejel rychle já jsem nevinej jak slovo boooží.Mám takovou radost že je to kravina hned to vytisknu.

Odesláno

Co to mas za ročník nebo výbavu ze ti to hlídá rychlost?

Odesláno (upraveno)

Ved to sa da nastavit pri priemernej spotrebe.2x ukazuje spotrebu,potom dojazd a pri 4.stlaceni je nastavenie oznamenia prekrocenia rychlosti.Prava packa(stierace).

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Tak u mě jen tři stisknutí: dojezd/okamžitá spotřeba/km do cíle (je-li zadáno) - trasa 1 (ujeto/spotřeba/průměr km/h) - trasa 2 (dtto). Čtvrté stisknutí je už zase první krok toho cyklu (dojezd ....). 

Odesláno (upraveno)

Máš nejvyšší výbavu .... muže to byt tím .... anebo se to povoluje přes DIA.

Edit: a jak jsem nedávno zjistil .... 02.2004 je u mne uvedení do provozu ale výroba je 11.2003 .... i tim to muže byt.

Další možnost je různé nastavení pro zemi kam je auto při výrobě určeno. Narazil jsem na to u makrely když jsem si dával novou ŘJ dálkového odemykání a chtěl ji zapojit aby zamceni/odemčení signalizovaly blinkry což původně neslo. Neslo to ani pak - auto bylo vyrobeno pro export do Rakouska kde v tě době tohle bylo zakázáno takže tam vůbec nebyly natahane dráty.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Mám tam tu volbu hlídání rychlosti taky, ovšem nelze to nijak nastavovat. Tlačítkem se promačkám myslím k volbě zapnuto/vypnuto, ale zapnout to nejde, nebo nevím jak. Mám taky nejvyšší výbavu z roku 2003.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám další dotázek.Praskla mě přední žarovka a nic mě to nepíše žádná hláška na PC otázka je záleží na výbavě auta nebo něco musím aktivovat.

Odesláno (upraveno)

zalezi na ktorej strane relatka (svetiel)sa rozpoji obvod tebe sa rozpojil na silovej casti a ta nema s riadiacou jednotkou ziadnu spetnu vezbu  ( auto nic netusi)podla mna ak by to bolo na strane ovladania relatka tak je mozne ze to RJ  zachyti

viem ze to v tej tabulke pise ale este som nevidel aby to takto bolo snimane a zistilo to odpalenu ziarovku 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no to neviem ako fakt toto som este nevidel aby to dokazalo ono ked si vezmes je to blbost co ak ziarovka bude mat spatny kontakt alebo spatnu kostru a hlasilo by ti spalenu ziarovku ale ta by bola ok

ako bavime sa o halogenovej ziarovke? takto to chapem a nie ziarovke na pristrojovom paneli 

netvrdim to na 100 percent ale nevidel som to este ked tvrdis ze si to uz mal v predoslych autach nehadam sa

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Bavíme se o halogenových žárovkách.Obecně by mě zajímalo zda to funguje na všechny žárovky.Ale asi se bavíme každý o jiné žárovce ty v interiéru a já v exteriéru. :)

Upraveno uživatelem Cyrďák

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...