Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

scenar- rano ides do auta nechce natocit zavolas si kamarata ten sadne za volant ti stiahnes tu lavu hadicku na vrchu filtra(prepad) ostane ti tam natrubok na filtri ten ucpes kolko vladzes  kamos zasne tocit motorom ak chyti a pobezi v pohode vypnut motor vytocit vicko na fitru na spode viccka je regulator nizkeho tlaku paliva ten drzi na zapadky vyberies ho, je v nom pruzinka a ventilek ten srobovakom rozbehas a vycistis wedeckom naftou to je jedno tak aby ked do neho budes fukat ustami ze ho nebudes moct prefuknut potom poskladat a malo by to byt ok

pokial nevies o naftovom filtri nic (ako je tam dlho) isto by som necakal a vymenil ho

Tak sem dnes mnel chvilku cas tak sem skusil ten postup stou hadickou od filtru.

1. po zapnuti klicku se my zacala nafta valit z filtru  stim sem pocital ale  ze se zacne valit i zdruheho konce to sem necekal.

2. auto  nenastrártovalo  ale  fakt je ten ze mne se to moc nedarilo udrzet zacpane

3. po nekolika startech motor naskocil normalne  

Upraveno uživatelem radous007
Odesláno (upraveno)

no to je prave ta finta ak je sekly regulator tym pricpanim zvysis tlak do VT cerpadla ak je nizky ale to skusaj ked nebude chciet chytit samozrejme musite byt dvaja jeden toci druhy drzi  bud pomoze alebo  nepomoze najprv vylucit take prkotiny a potom riadny servis ,filter neni ucpany stary?

.

Odesláno

Tak auto us 3 dny startuje a jezdi jak ma huraaaaaaaaaaaaaaa

co sem  udelal?

1 znovu rozebral celi  fitr paliva  a zjizdil ze predehrev je  propojeny  ale komplet  pročistil vse kolem nej

2 zapojil sem cerpadlo v nadrzi tak jak ma byt  (aby se ovladalo spinacem u motoru)

3 kontrola a znovu zapojeni vsech spoju paliva u motoru

Odesláno

a neboli tie spodne hadicky ucpane? na ten predohrev ? ono je to trochu nestasne vyriesene tym ze su hadicky na spode tak sa do  nich dostava aj kal z filtra ten pada na najnizsie miesto sustavy co v tomto pripade su tie dve spodne hadicky potom ked je rano chladno  bimetalova klapka sa prepne na tie spodne hadicky a ak tam je bordel ktory este chladom prituhne moze znepriechodnit cestu nafte do filtra

Odesláno (upraveno)

a neboli tie spodne hadicky ucpane? na ten predohrev ? ono je to trochu nestasne vyriesene tym ze su hadicky na spode tak sa do  nich dostava aj kal z filtra ten pada na najnizsie miesto sustavy co v tomto pripade su tie dve spodne hadicky potom ked je rano chladno  bimetalova klapka sa prepne na tie spodne hadicky a ak tam je bordel ktory este chladom prituhne moze znepriechodnit cestu nafte do filtra

myslim ze tam ten bimetal neni.  chtel sem dat foto ale nejde mi to 

Upraveno uživatelem MJSytic
"myto"
Odesláno

no urcite tam je ak neni zlomeny inak by tie dve spodne hadicky nemohli fungovat 

foto uloz niekam inam a sem daj len odkaz na to miesto

to jsem taky skousel  na ulozto a pak sem dat odkaz a nic

Odesláno (upraveno)

no podla foto neni  tam ten bimetal ale u teba ani neni nutny preto lebo tie dva spodne natrubky mas navzajom prepojene je to taky medzityp ja to mam trochu inak zapojene i ked obal filtru mame rovnaky(len ty tu klapku nemas)  mal by si mat potom uz elektricky predohrev ak vobec nejaky to malo

ja tam mam na spode dve hadicky a idu na teleso termostatu (ohrev)

takze su dve varianty zapojenie ako mam ja  co ty nemas 

a druhe je ako mas ty ale musis tam matt elektricky predohrev ak ho nemas tak mas nejaky bastel, elektricky predohrev -https://www.google.sk/search?q=1579+Y6&tbm=isch&imgil=PabhePb32EPzaM%253A%253BsGOpUXBEOYNR9M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Favtogorod.by%25252Fnews%25252Fview%25252Fv_prodaju_postupil_klapan_podogreva_dizelnogo_topliva_citroenpeugeot%25252F&source=iu&pf=m&fir=PabhePb32EPzaM%253A%252CsGOpUXBEOYNR9M%252C_&biw=1440&bih=809&usg=__FNiezGUqNJDO58w2EAnWhHHvuco%3D&ved=0ahUKEwjk9tCRss_JAhUHWiwKHeCoCPQQyjcIKQ&ei=vHBoVuSoDoe0sQHg0aKgDw#imgrc=PabhePb32EPzaM%3A&usg=__FNiezGUqNJDO58w2EAnWhHHvuco%3D

pripadne daj vin kod a poviem ti presne ktory z tychto dvoch zapojeni mas mat

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no podla foto neni  tam ten bimetal ale u teba ani neni nutny preto lebo tie dva spodne natrubky mas navzajom prepojene je to taky medzityp ja to mam trochu inak zapojene i ked obal filtru mame rovnaky(len ty tu klapku nemas)  mal by si mat potom uz elektricky predohrev ak vobec nejaky to malo

ja tam mam na spode dve hadicky a idu na teleso termostatu (ohrev)

takze su dve varianty zapojenie ako mam ja  co ty nemas 

a druhe je ako mas ty ale musis tam matt elektricky predohrev ak ho nemas tak mas nejaky bastel, elektricky predohrev -https://www.google.sk/search?q=1579+Y6&tbm=isch&imgil=PabhePb32EPzaM%253A%253BsGOpUXBEOYNR9M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Favtogorod.by%25252Fnews%25252Fview%25252Fv_prodaju_postupil_klapan_podogreva_dizelnogo_topliva_citroenpeugeot%25252F&source=iu&pf=m&fir=PabhePb32EPzaM%253A%252CsGOpUXBEOYNR9M%252C_&biw=1440&bih=809&usg=__FNiezGUqNJDO58w2EAnWhHHvuco%3D&ved=0ahUKEwjk9tCRss_JAhUHWiwKHeCoCPQQyjcIKQ&ei=vHBoVuSoDoe0sQHg0aKgDw#imgrc=PabhePb32EPzaM%3A&usg=__FNiezGUqNJDO58w2EAnWhHHvuco%3D

pripadne daj vin kod a poviem ti presne ktory z tychto dvoch zapojeni mas mat

no tak tohle tam mam ale myslel sem ze je to regulator tlaku paliva ktery spina cerpadlo.

a pak tam mam  dole u baterky  ty 4 jakoby svicky na vode 

zitra dam foto

tady je ten ohrev vody http://uloz.to/xRcC4yQp/img-20151206-140929-jpg

Odesláno (upraveno)

ano to je ohrev vody , regulator tlaku paliva (nizkeho taku je vo filtri na spode toho vicka filtra http://picino.rajce.idnes.cz/nastenka/#7.jpg  je to mechanicka zalezitost nic nespina 9len udrzuje tlak cca 1.25 baru v tom filtri a nadbytocna nafta ktoru cerpadlo tlaci sa vracia spet do nadrze cez tu lavu hadicku na vrchu filtra

cerpadlo spina rj motora cez dvojrele v kastliku rj motora ,ten regulator len mechanicky udrzuje pozadovany tlak vo filtri

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

ano to je ohrev vody , regulator tlaku paliva (nizkeho taku je vo filtri na spode toho vicka filtra http://picino.rajce.idnes.cz/nastenka/#7.jpg  je to mechanicka zalezitost nic nespina 9len udrzuje tlak cca 1.25 baru v tom filtri a nadbytocna nafta ktoru cerpadlo tlaci sa vracia spet do nadrze cez tu lavu hadicku na vrchu filtra

cerpadlo spina rj motora cez dvojrele v kastliku rj motora ,ten regulator len mechanicky udrzuje pozadovany tlak vo filtri

este jednou moc dekuji za rady auto stale jezdi krasa jsem rad 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...