mircolino Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Zdravím Vás Prosím Vás o radu/názor. Stává se mně, že cca jednou za měsíc se mně motor hodi do nouzového režimu (407 2.2. – 125kw). Řešil jsem to prozatím tak,že jsem odpojil čidlo viz obrázek,pročistil ho čistícím sprejem a dal spět (zabralo mně to cca 5 min) a vše bylo OK. No teď na delší cestě (500km) se mně to stalo asi 5krát a nepomáhá ani vyčištění-no tedy pomůže ale když sešlápnu rychle plyn tak se mně to zas hodí na nouzak. Mám podezření že bude zanešen palivový filtr – nevím kdy byl měněn,(rozvody jsem ještě neměnil 205 000km) Co myslíte muže to byt palivovým filtrem? Děkuji za váš čas a názor. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 jestli je to palivovým filtrem nevím, ale pokud jsi ho ještě nikdy neměnil, rozhodně to udělej Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 A na ty rozvody už vůbec nečekej,pokud nejsi nějaký hazardér Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.