WoMec Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Mám na vás dotaz ohledně hlasitosti vašeho rádia (origo RD4 nebo RD45) ... na jakou hlasitost posloucháte rádio tak aby bylo rádio slyšet ale zbytečně neřvalo? Proč se ptám? Vyměnil jsem RD4 za RD45 a už při zesílení na 3. úroveň hlasitosti to hraje relativně poslouchatelně. někdy ztlumuji i na 2. uroveň. Přijde mi, že to je zbytečně zesílené a zajímá mě, jestli je někde možnost změnit citlivost zesilovaní hlasitosti ... Díky Citovat
WoMec Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 A poradíš, kde to najdu ??? Díky Citovat
Dave_k Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Třeba u 406 (ne MUX) ta možnost přes dia taky je, ale bez valného účinku. Citovat
WoMec Odesláno 3. listopad 2015 Autor Odesláno 3. listopad 2015 OK, ale kde to v diag najdu ??? přímo v rádiu jsem tuhle možnost neviděl ... Citovat
Ducatista Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 kdepak, to o cem pisete v diagnostice je zmena urovne kroku, o ktery se radio samo zesiluje pri prekroceni rychlosti 100 km/h, kdy samo zacne zesilovat kvuli zvysujicimu se hluku rychlou jizdou. Ale samotnou uroven sily zvuku pri normalnim zesilovani (volume 1, 2, 3, 4,...) tim nijak neovlivnite. V jednom vlaknu jsem to tu uz resil, 406 s JBL to ma hrozne, volume 2 je slabe, volume 3 uz je moc a nic mezi tim... Vyresil jsem to zapojenim dvou L/A adapteru, ktere mi zeslabuji zvuk, tzn. ted mivam volume zhruba na cisle 13-17, podle hlasitosti CDcka a ten krok v radiu je krasne jemnej. Citovat
WoMec Odesláno 4. listopad 2015 Autor Odesláno 4. listopad 2015 Co si mám představit pod L/A adaptérem ?? Citovat
Ducatista Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 mozna jsem ho spatne pojmenoval, ale ja koupil tenhle a funguje to http://www.dx.com/p/car-high-to-low-impedance-converter-adapter-110022#.Vjo5XG4tEwQ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.