Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám na vás dotaz ohledně hlasitosti vašeho rádia (origo RD4 nebo RD45) ... na jakou hlasitost posloucháte rádio tak aby bylo rádio slyšet ale zbytečně neřvalo? 

Proč se ptám? Vyměnil jsem RD4 za RD45 a už při zesílení na 3. úroveň hlasitosti to hraje relativně poslouchatelně. někdy ztlumuji i na 2. uroveň. Přijde mi, že to je zbytečně zesílené a zajímá mě, jestli je někde možnost změnit citlivost zesilovaní hlasitosti ...

Díky ;)

Odesláno

kdepak, to o cem pisete v diagnostice je zmena urovne kroku, o ktery se radio samo zesiluje pri prekroceni rychlosti 100 km/h, kdy samo zacne zesilovat kvuli zvysujicimu se hluku rychlou jizdou. Ale samotnou uroven sily zvuku pri normalnim zesilovani (volume 1, 2, 3, 4,...) tim nijak neovlivnite. V jednom vlaknu jsem to tu uz resil, 406 s JBL to ma hrozne, volume 2 je slabe, volume 3 uz je moc a nic mezi tim...  Vyresil jsem to zapojenim dvou L/A adapteru, ktere mi zeslabuji zvuk, tzn. ted mivam volume zhruba na cisle 13-17, podle hlasitosti CDcka a ten krok v radiu je krasne jemnej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...