Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

zdravím Vás, Parťáci!

nie je to tak dávno, keď mi akýsi dobrák vyparkoval spoza mojho cukríka do zadného nárazníka, ...

nemal ani tie gule, aby mi napísal aspoň prstom na zadné sklo tel. číslo, ... jednoducho žobrák asi blavácky

podozrenie mám, ide o suseda, ktorý už takto nejako podobne označil zopár - dve, tri autá, ...

a už som ho dlho nevidel parkovať popri baráku, asi si ešte nestihol vymeniť on predný nárazník

aby to nedajbože bollo na neho, ...

k veci, nájdem nejaké niekde schéma ako je nárazník uchytený? predpokladám, že je zložený z troch častí, ...

dík za radu, info, čas, ...

post-46234-0-04625300-1446447371_thumb.j

post-46234-0-72952300-1446447379_thumb.j

Upraveno uživatelem bohumilstejskal
Odesláno

Dal bych Ti sem schéma ze Service Boxu ale nejdřív si uprav název tématu na něco co nebude všechno VELKYMI PISMENY ...

Odesláno (upraveno)

Myslím, že s pomocí horkovzdušné pistole to snadno opravíš. Možná i bez demontáže... Jestli je přístup, tak zevnitř tlač vařekou - něčím dřevěným oblým.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

dík, aj to ma napadlo, niečim tomu pomôcť naspäť, ....no ešte som pod parťákom neležal, snáď tam bude prístup, ...

ale mám aj prisľúbený stredný diel, ...tak uvidímme.  :cool: možno

schéma pre demontáž by bodla, aby som niečo nedotentok ako je mojim zvykom, ... :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...