bohumilstejskal Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 (upraveno) zdravím Vás, Parťáci! nie je to tak dávno, keď mi akýsi dobrák vyparkoval spoza mojho cukríka do zadného nárazníka, ... nemal ani tie gule, aby mi napísal aspoň prstom na zadné sklo tel. číslo, ... jednoducho žobrák asi blavácky podozrenie mám, ide o suseda, ktorý už takto nejako podobne označil zopár - dve, tri autá, ... a už som ho dlho nevidel parkovať popri baráku, asi si ešte nestihol vymeniť on predný nárazník aby to nedajbože bollo na neho, ... k veci, nájdem nejaké niekde schéma ako je nárazník uchytený? predpokladám, že je zložený z troch častí, ... dík za radu, info, čas, ... Upraveno 2. listopad 2015 uživatelem bohumilstejskal Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Dal bych Ti sem schéma ze Service Boxu ale nejdřív si uprav název tématu na něco co nebude všechno VELKYMI PISMENY ... Citovat
bohumilstejskal Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 dík za schému, ... a sorry za veľké písmená, ...nevedel som že sa nemajú používať, ... Citovat
P607Olda Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 (upraveno) Myslím, že s pomocí horkovzdušné pistole to snadno opravíš. Možná i bez demontáže... Jestli je přístup, tak zevnitř tlač vařekou - něčím dřevěným oblým. Upraveno 3. listopad 2015 uživatelem P607Olda Citovat
bohumilstejskal Odesláno 3. listopad 2015 Autor Odesláno 3. listopad 2015 dík, aj to ma napadlo, niečim tomu pomôcť naspäť, ....no ešte som pod parťákom neležal, snáď tam bude prístup, ... ale mám aj prisľúbený stredný diel, ...tak uvidímme. možno schéma pre demontáž by bodla, aby som niečo nedotentok ako je mojim zvykom, ... Citovat
Almanil Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Jak je to na tomto modelu nevím, ale tady máš inspiraci: https://www.youtube.com/watch?v=I5pQa_8oA3w . Citovat
bohumilstejskal Odesláno 4. listopad 2015 Autor Odesláno 4. listopad 2015 dík za inšpiráciu, ...ale obávam sa, že oni boli vo výhode, väčššia plocha, menej zlomov a iné zlomy ako mám ja, ... .... ale dík Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Tzn. že ho zahodíš a koupíš nový? Tak právě v tom případě to zkus. Když už není co ztratit, tak to je pravá příležitost pro kutila. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.