danielvanya Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Zdravim Dá sa resetovat radio rt3 v peugeot 807, 2004? Dnes mi prestalo fungovat normálne rádio. Mam farebny display. Display ukazuje ze prehráva cd z cd ma niekto taketo skusenosti. Nedá sa to nejako resetovat? Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 podrž dlouze DARK do té doby než zhasne displej Citovat
danielvanya Odesláno 31. říjen 2015 Autor Odesláno 31. říjen 2015 Sorry, vytvorilo mi to najprv polovicku textu, preto som dal druhy krat. Citovat
danielvanya Odesláno 5. listopad 2015 Autor Odesláno 5. listopad 2015 (upraveno) Zdravim vsetkych. mam problem s radiom rt 3. mam farebny display, cd menig. CD menic, cd prehravac v radiu, menu, navigacia mi funguju normalne, len radio nevyhladava ziadne stanice a ked prehravam cd aj z menica, nemam zvuk. Zvuk mam na hlasitosti 7 a nedá sa nastavit. Ako by sa mi niektore funkcie radia, softwaru zasekli. Nema niekto nejaky nápad ako by sa to mohlo opravit? RESET radia som uz spravil viac krát. Dá sa to opravit? alebo len s vymenou rádia ? NEchcem dat iny typ rádia do auta kvoli navigacii a cd menica, ak kvoli ovladania na volante. Som z okresu Nove Zamky. Hociaku radu rád precitam dakujem Upraveno 5. listopad 2015 uživatelem Péťa Odstranil jsem Ti formát, text byl špatně čitelný. Citovat
Zodiak Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Ahoj rád bych ti pomohl, ale nebude to tak jednoduché. V mém případě hraje měnič i CD i MP3, ale rádio nenajde žádnou stanici, stále skenuje a ani nešumí. Diagnostika mi říká, že je vše v pořádku, ale když přes PP2000 chci v menu rádia něco aktivovat, napíše mě to, že operace se nezdařila. Pokud se pokusím udělat podobný úkon Lexií, napíše mi to hlášku vadná konfigurace. Takže v mém rádiu bude asi něco špatně. Čistě teoreticky, kdyby jsi šel na diagnostiku, může být, že v menu rádia nemáš povolený zesilovač, přední a zadní reproduktory. Tím bych začal. Citovat
danielvanya Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 Zdravim vsetkych. Mam otazku. Mam RT3 radio s navi, farebny display, cd menic. /radio nefunguje/ Ak odstranim radio, vymenim za iny typ ako original peugeot, Co mi bude nadalej fungovat? Palubny pocitac - spotreba nadalej ? Nastavenia v menu ? napr osvetlenie ? palubny pociac bude nadalej vypisovat hlasenia? Predpokladam ze ovladanie na volante a cd menic, ci navigacia nebudu fungovat. Ma niekto podobne radio a dispaly a vymeni uz na ine radio ? ak mate propevky, nazory, bude sa tesit pekny vecer Citovat
kavol Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Zdravim vsetkych. Mam otazku. Mam RT3 radio s navi, farebny display, cd menic. /radio nefunguje/ Ak odstranim radio, vymenim za iny typ ako original peugeot, Co mi bude nadalej fungovat? Palubny pocitac - spotreba nadalej ? Nastavenia v menu ? napr osvetlenie ? palubny pociac bude nadalej vypisovat hlasenia? Predpokladam ze ovladanie na volante a cd menic, ci navigacia nebudu fungovat. Ma niekto podobne radio a dispaly a vymeni uz na ine radio ? ak mate propevky, nazory, bude sa tesit pekny vecer no, na Lanciaclub.net se válí nějakej popis zapojení autorádia, podle kterýho má RT3 dva konektory na optiku popsaný jako připojení multifunkčního displeje, což normální rádio postrádá, takže bych očekával, že to nepůjde jinak já mám rádio vykradený a nejde mi nic - kdyby si to bylo schopno poradit s rádiem, co umí jen zvuk, a ne peugeotí data, tak by si to asi mělo poradit i úplně bez rádia, což zjevně ne-e Citovat
foxo Odesláno 30. květen 2016 Odesláno 30. květen 2016 trochu ozivim toto tema, stalo sa mi presne to, co popisuje tazatel v prvnim prispevku: mam problem s radiom rt 3. mam farebny display, cd menic. cd prehravac v radiu, menu, navigacia mi funguju normalne, len radio nevyhladava ziadne stanice a ked prehravam cd aj z menica, nemam zvuk. Zvuk mam na hlasitosti "7" a nedá sa nastavit. Ako by sa mi niektore funkcie radia, softwaru zasekli. Nema niekto nejaky nápad ako by sa to mohlo opravit? RESET radia som uz spravil viac krát. Dá sa to opravit? alebo len s vymenou rádia...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.