krtek 2 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 (upraveno) asi blbost, zhoduje sa to vin VF38CRFVE80435183 s vinkom na dolnom okraji celneho skla? soferova strana u sedanov a kombikov tam je ,snad aj u cupe Upraveno 23. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 tak asi jedine tu RJ motora niekomu poslat aby odstavil v nej immo i ked lacne to nebude Citovat
danikpop Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Motor vrci :-D byl nutny zasah do RJ. Dekuji ti za pomoc pri reseni tohoto problemu. Zitra dostrojim a bude projizdka. Jeste jednou diky moc. Citovat
danikpop Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Uz jsem nevedel co, tak jsem vzal jednotku ke kamaradoj. Nejakym dilem vyradil imo. Pak jsem jen vlozil, a auto chytlo. Ale zase od te doby trochu blbne dalka. Ale to je uz malickost oproti tomu co bylo. Citovat
krtek 2 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 tu RJ by som tomu co si od neho kupil auto otrieskal o hlavu stopro nejaky bazarista Citovat
danikpop Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Podle toho co mi rikal kamarad, tak tahle jednotka je uplne z jineho auta. Ale jsem rad ze mi to zprovoznil. Ten chlapik od ktereho jsem to koupil coupe vlastnilpouze mesic. Pak se mu to potkalo. Jeste jsem mu volal zda tam nema nejaky tajny vypinac a vubec nevedel. Pry sednul otocil a jel. Spis to mel nejaky koumak, ktery mi zneprijemnil tyden. Citovat
krtek 2 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 (upraveno) moj tip je ze to isiel rozpredat tak asi predal RJ potom si sa ozval ty a mal si zaujem o cele auto tak tam supoll z regalu prve co tam zapasovalo a to ze nenatocis ho netrapilo to ze to mal mesiac dost napoveda schvalne ak mas kontakty na policii tak zisti kolko je na nom pisanych aut (u bazaristov bezne aj 30 40 aut) podla mna bazarista jak vysity, takych ludi sa da celkom jednoducho odhalit staci sa pytat na nejake detaily ohladom auta ked zacne hapkat je jasne ze tym autom nikdy nejazdil napr kamarat tak bral 607-ku a ten mu vravi to auto ma dve baterky ale ze nema tucha ze kde ta druha sa nachadza tak sa dal chlapik preverit a hele na nom 25 aut napisanych ked sa mu to vytmavilo chlapik nasrany ze co si to sdovoluje ho preverovat a tym obchod skoncil dalsia taka ich finta je ze autom jazdila ich zena aby sa nemuseli na tych detailoch prezradit ale to je uz ina tema no hlavne je ze to ma stastny koniec Upraveno 23. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.