Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 406 RFV nejde nastartovat ani propojit s diag.

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

asi blbost, zhoduje sa to vin VF38CRFVE80435183   s vinkom  na dolnom okraji celneho skla? soferova strana u sedanov a kombikov tam je ,snad aj u cupe

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Uz jsem nevedel co, tak jsem vzal jednotku ke kamaradoj. Nejakym dilem vyradil imo. Pak jsem jen vlozil, a auto chytlo. Ale zase od te doby trochu blbne dalka. Ale to je uz malickost oproti tomu co bylo.

Odesláno

Podle toho co mi rikal kamarad, tak tahle jednotka je uplne z jineho auta. Ale jsem rad ze mi to zprovoznil. Ten chlapik od ktereho jsem to koupil coupe vlastnilpouze mesic. Pak se mu to potkalo. Jeste jsem mu volal zda tam nema nejaky tajny vypinac a vubec nevedel. Pry sednul otocil a jel. Spis to mel nejaky koumak, ktery mi zneprijemnil tyden.

Odesláno (upraveno)

moj tip je ze to isiel rozpredat tak asi predal RJ  potom si sa ozval ty a mal si zaujem o cele auto tak tam supoll z regalu  prve co tam zapasovalo a to ze nenatocis ho netrapilo

to ze to mal mesiac dost napoveda  schvalne ak mas kontakty na policii tak zisti kolko je na nom pisanych aut (u bazaristov bezne aj 30 40 aut) podla mna bazarista jak vysity, takych ludi sa da celkom jednoducho odhalit staci sa pytat na nejake detaily ohladom auta ked zacne hapkat je jasne ze tym autom nikdy nejazdil napr kamarat tak bral 607-ku a ten mu vravi to auto ma dve baterky ale ze nema tucha ze kde ta druha sa nachadza tak sa dal chlapik preverit a hele na nom  25 aut napisanych ked sa mu to vytmavilo chlapik nasrany ze co si to sdovoluje ho preverovat  a tym obchod skoncil  :) dalsia taka ich finta je ze autom jazdila ich zena aby  sa nemuseli  na tych detailoch  prezradit  ale to je uz ina tema

no hlavne je ze to ma stastny koniec  :)

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...