Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 406 RFV nejde nastartovat ani propojit s diag.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas pratele. Poridil jsem jeste jedno coupe pritelkyni. Byl spatny motor, tak jsem ho prehodil za jiny ( stejny typ). Vse jsem zapojil, pripevnil, vymenil,..atd a sel na startovani. Bohuzel bez vysledku. Chtel jsem napojit diagnostiku abych vymazal chyby, ale vubec nereaguje. Zkousel jsem i kamadovu dia. a ten samej problem. Nenalezeno. Cerpadlo nezabzuci, jiskru to nehazi. Procital jsem zde na foru ze by to mohl byt cidlo otacek pod termostatem. To jsem zmeril a vychazelo kolem 340 ohm, takze dobre. Pojistky take dobre. Uz nevim, proto se obracim na Vas zda nemate nejake zkusenosti s timto problemem.

Odesláno

a iskru si jako testoval ? u tohto typu zapalovania ked vytiahnes rampu aj so svieckami musis vsetky sviecky ukostrit naraz respektive nemusis ich ukostrovat ale vsetky navzajom prepojit napr dratom inak iskri nebudu

Odesláno

Měnil jsem pouze motor. ŘJ, elektroinstalace, atd zůstalo stejné. Několikrát jsem procházel zda je vše zapojené, pojistky.... Je pravda, že jsem jiskru zkoušel jen na jednu svíčku. To vyzkouším na všechny čtyři. Jinak poznatek : když napojím čerpadlo na baterku, tak tlačí benzín bez problémů. Myslím si jestli nebude bloknutej immo v ŘJ. :bojim

Odesláno (upraveno)

inak snimac otaciek na RFV ma mat 370 az 400 ohmov  340 mi pride nejak malo  :myslim zalezi ci mas dobry merak

taktiez je tam bezpecnostny narazovy  spinac na cerpadlo tak ho preventivne skus zamacknut a skusit tocit i ked to nepredpokladam aby bol vyskoceny 

nachadza sa pri lavom nosniku tlmica

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

to rele v kastliku RJ motora je napojene ? urcite je  :)  ja len pre istotu

zisti hlavne tu iskru, inak ten snimac otaciek sa mi nepozdava  nejak malo si nameral ak by bol na skusku iny vyskusal by som prehodit myslim ze je montovany aj v 1.8 16 v 406 

Odesláno

Ano. Zapojené je. Když ho "cvaknu" ručně, tak čerpadlo jede. To jsem zkoušel včera. Dnes ještě vyzkouším přehodit snímač otáček z mého coupe jestli se něco nezmění a samozřejmě jiskru na všech svíčkách. :)

Odesláno

u těchto aut pokud nejde čerpadlo jako první kontroluju dvojrelé (modul relé)to co je u řídící jednotky. když je k dispozici jiné  funkční auto tak je nejjednodušší  si ho půjčit a zkusit.dá se samozřejmě i proměřit. u mého coupátka jsem měl ještě navíc problém s konektorem tohoto relé, že ten samozavirač nedotlačil samotný konektor. 

Odesláno (upraveno)

a neni to auto nahodou  dotazovane aj na vedlajsiom fore? tam sa pise ze to bolo kupene nepojazdne? bezal ten motor? ale asi nie lebo je tam foto sedanu ale motor ten isty a pise tam dievca  :)  a kupene  nepojazdne

Odesláno

Nikde jinde nedotazuju. Ale také jsem koupil auto nepojízdné. Předchozí majitel zanedbal výměnu řemenů a klínový mu prasknul, dostal pod rozvody a skočilo to o zoubečky. Proto jsem měnil motor. Auto prý jezdilo bez problémů. Žádný tajný vypínač tam taky neinstaloval.  :(

Odesláno (upraveno)

ked startujes tak obe relatka v ttom dvojrele  (to co si primackaval rucne musia byt naskocene ) jedno spinas ty otocenim klucika a druhe spina rj motora(cerpadlo)

tomu druhemu(pre cerpadlo) ty otocenim spinacky privedies +12 voltov  a kostru mu tam privedie rj motora (vtedy ho zopne a pobezi cerpadlo)) 

Odesláno

Jiskru to nehazi ani na ctyri svicky. Jeste jsem nasel pod pojistkovou skrinkou uskripnuty svazek dratu. Bojim se ze to je od klavesnice, ktera tam neni. Bude asi bloknuta RJ :-( Nema nekdo recept na odkodovani? :-(

Odesláno (upraveno)

to ma este klavesnicu?  to sa mi nezda  ked tak odfot ten kabelovy zvezok ak to ma este klavesnicu a je to bloknute tak problem  bez klavesnice a kodu to neodblokujes 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...