danikpop Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Zdravim Vas pratele. Poridil jsem jeste jedno coupe pritelkyni. Byl spatny motor, tak jsem ho prehodil za jiny ( stejny typ). Vse jsem zapojil, pripevnil, vymenil,..atd a sel na startovani. Bohuzel bez vysledku. Chtel jsem napojit diagnostiku abych vymazal chyby, ale vubec nereaguje. Zkousel jsem i kamadovu dia. a ten samej problem. Nenalezeno. Cerpadlo nezabzuci, jiskru to nehazi. Procital jsem zde na foru ze by to mohl byt cidlo otacek pod termostatem. To jsem zmeril a vychazelo kolem 340 ohm, takze dobre. Pojistky take dobre. Uz nevim, proto se obracim na Vas zda nemate nejake zkusenosti s timto problemem. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 a co vsetko okolo toho si vymenil ? vecsinou pri prekladkach je problem v tom ze clovek nieco zabudne zapojit na Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 a iskru si jako testoval ? u tohto typu zapalovania ked vytiahnes rampu aj so svieckami musis vsetky sviecky ukostrit naraz respektive nemusis ich ukostrovat ale vsetky navzajom prepojit napr dratom inak iskri nebudu Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Měnil jsem pouze motor. ŘJ, elektroinstalace, atd zůstalo stejné. Několikrát jsem procházel zda je vše zapojené, pojistky.... Je pravda, že jsem jiskru zkoušel jen na jednu svíčku. To vyzkouším na všechny čtyři. Jinak poznatek : když napojím čerpadlo na baterku, tak tlačí benzín bez problémů. Myslím si jestli nebude bloknutej immo v ŘJ. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) inak snimac otaciek na RFV ma mat 370 az 400 ohmov 340 mi pride nejak malo zalezi ci mas dobry merak taktiez je tam bezpecnostny narazovy spinac na cerpadlo tak ho preventivne skus zamacknut a skusit tocit i ked to nepredpokladam aby bol vyskoceny nachadza sa pri lavom nosniku tlmica Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 hlavne zisti ci mas alebo nemas iskru ak nemas tak je rj bloknuta zatial z neznamych dovodov Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Ten nárazový spínač jsem už taky zkoušel. Bez výsledku. Čerpadlo ani neseplo Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 to rele v kastliku RJ motora je napojene ? urcite je ja len pre istotu zisti hlavne tu iskru, inak ten snimac otaciek sa mi nepozdava nejak malo si nameral ak by bol na skusku iny vyskusal by som prehodit myslim ze je montovany aj v 1.8 16 v 406 Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Ano. Zapojené je. Když ho "cvaknu" ručně, tak čerpadlo jede. To jsem zkoušel včera. Dnes ještě vyzkouším přehodit snímač otáček z mého coupe jestli se něco nezmění a samozřejmě jiskru na všech svíčkách. Citovat
Chip Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 u těchto aut pokud nejde čerpadlo jako první kontroluju dvojrelé (modul relé)to co je u řídící jednotky. když je k dispozici jiné funkční auto tak je nejjednodušší si ho půjčit a zkusit.dá se samozřejmě i proměřit. u mého coupátka jsem měl ještě navíc problém s konektorem tohoto relé, že ten samozavirač nedotlačil samotný konektor. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) a neni to auto nahodou dotazovane aj na vedlajsiom fore? tam sa pise ze to bolo kupene nepojazdne? bezal ten motor? ale asi nie lebo je tam foto sedanu ale motor ten isty a pise tam dievca a kupene nepojazdne Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Nikde jinde nedotazuju. Ale také jsem koupil auto nepojízdné. Předchozí majitel zanedbal výměnu řemenů a klínový mu prasknul, dostal pod rozvody a skočilo to o zoubečky. Proto jsem měnil motor. Auto prý jezdilo bez problémů. Žádný tajný vypínač tam taky neinstaloval. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) ked startujes tak obe relatka v ttom dvojrele (to co si primackaval rucne musia byt naskocene ) jedno spinas ty otocenim klucika a druhe spina rj motora(cerpadlo) tomu druhemu(pre cerpadlo) ty otocenim spinacky privedies +12 voltov a kostru mu tam privedie rj motora (vtedy ho zopne a pobezi cerpadlo)) Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Jiskru to nehazi ani na ctyri svicky. Jeste jsem nasel pod pojistkovou skrinkou uskripnuty svazek dratu. Bojim se ze to je od klavesnice, ktera tam neni. Bude asi bloknuta RJ :-( Nema nekdo recept na odkodovani? :-( Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) to ma este klavesnicu? to sa mi nezda ked tak odfot ten kabelovy zvezok ak to ma este klavesnicu a je to bloknute tak problem bez klavesnice a kodu to neodblokujes Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 otvor klucik ktorym startujes ak tam najdes taky mali plastovy hranolček (cip immo) tak klavesnicu nemas ale citacku cipu na spinacke Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 Je to rok 1997. Nevim zda je to od klavesnice, ale od ceho jineho?? Citovat
danikpop Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 To jsem uz rozdelaval. Ten hranolek tam neni. Na mem coupe jsem taky rozdelal klicek a tam ten hranolek je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.