Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisna prehliadka 45 000km

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, co vsetko sa robi pri prehliadke ...myslim, ze druhej? Prvu som mal pri 20 000km, teraz idem pri 45 000km. Motor mam 1,6 HDI 84 kW

Dakujem

Odesláno (upraveno)

Co se dělá, to tě (v záruce) nemusí zajímat - oni to vědí a ty proti tomu nic nenaděláš.

Otázka je, že servisní interval je 20 000 km, tys ho překročil o 5000?

Udělají všechny "povinné" výměny - navíc očekávej výměnu svislých tyček stabilizátoru, pokud jezdíš po špatných cestách.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

nie, servisny interval mam 30 000 km. Prvykrat som bol pri 20000 km, dalsi mi nastavili na 45000 km. Displej mi udava 800km do prehliadky.

Pytam, sa preto, aby som si mohol objednat filtre a aj olej.  Nebudem predsa platit za filter 32 EUR, ako minule :-O

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Servisní plán máš ve svojí příručce. Zřejmě se liší od mého, takže neporadím.

Interval 30000 je u 1,6 HDi nezvyklý. A tobě předepsali poprvé 20, pak 25, to je taky divné.

Tak si tam zavolej, co si máš připravit a zda budou souhlasit, aby ti nepadla záruka.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Jaka je vlastne zaruka na nove auto? 2 roky ci vice? Nejak to nemuzu najit.
Nechce se mi to davat do servisu po "roce" kdyz jsem za rok najel jen cca 6tis km (staveni baraku se hold odrazilo na dovolene apod) a ze bych to tam dal po najetych km.
Pokud je jen 2 roky, tak mam stejne tento mesic po zaruce a prijde mi pak zbytecne to tam rvat tem darmozroutum kazdy rok za x tisic "nicnedelani"

Odesláno (upraveno)

ano 2 roky. Mozes si ale dokupit predlzenie zaruky a to od 3-6 rokov. A myslim, ze po roku musis ist na prehliadku

Odesláno

vie mi niekto poradit, aky vzduchovy a palivovy filter je potrebny na 5008, 1.6 HDI, 84kW ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak a je po prehliadke. Spotrebak nasledovny (1,6 HDI, 84kW):

Vzduch filter:   MANN C 3585

Palivovy filter: PURFLUX C762

Olej. filter:  PURFLUX L343C

Kab. filter:  PURFLUX AHC261-2

Olej: TOTAL QUARTZ NEO ECS 5W-30

cena prehlaidky bez dielov minimalna :-)

Odesláno (upraveno)

Jirous, to je nariadenie EU. Malo by to platit celoplosne.

Taktiez nemusis navstivit autorizovany servis, avsak to by som zatial neriskoval.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Este uvediem, ze nie kazda znacka ti dovoli ist s novym vozidlom do ineho ako autorizovaneho servisu, pripadne si doviezt vlastny material ......i kled to naiaduje smernica EU celoplosne. Automobilky to zacali osetrovat nejakym dodatkom do zmluvy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...