Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, potrebujem da? na auto ?ažné ale nechce sa mi vráža? do nového 7tisic a preto sa vas chcem spytat ci by sa to dalo namontova? z druheho auta/buračky/. keby to šlo nevedeli by ste o nejakom? Dík

Odesláno

Je nutné mít k němu doklad o schválení... Pokud se jedná o starší zařízení, které již bylo na vozidle namontováno, pak je nutné přinést technický průkaz od tohoto vozidla, aby zde bylo závěsné zařízení zrušeno.

Odesláno

Tažné na 406 Break jsem kupoval a stálo nové 2800,-. Bylo od Sportjachtu.

Jinak kamarádovi se povedlo přihlásit použité tažné i bez původního TP jen na základě čestného prohlášení, že tažné bylo namontováno tam a tam.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Nevím jak v SR, ale u nás Ti použité tažné do TP nikdo nenapíše.

A jak zjistí, že je použité?

Já jsem nechával zapisovat tažné po 4 letech provozu a bez problému

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Původně zaslal: Dave_k

Nevím jak v SR, ale u nás Ti použité tažné do TP nikdo nenapíše.

A jak zjistí, že je použité?

Já jsem nechával zapisovat tažné po 4 letech provozu a bez problému

Tak od nového ho poznáš asi určitě. :aut

No o tom použitým tažným jsem nabyl dojmu už někdy z dřívějška. Slyšel jsem to od několika lidí tak to u mě tak zůstalo. Takže za případné dezinformace se omlovám. :mad::roll

• O 3 týdny později...
Odesláno

K přihlášení musí být buď čestný prohlášení nebo lépe typový list ( klidně i z cizýho auta) - většinou s tím není velikej problém.Dával jsem starší a od kamaráda jsem si půjčil ten Typový list a v pohodě to prošlo.

Odesláno

Pucmeloun-

K přihlášení musí být buď čestný prohlášení nebo lépe typový list ( klidně i z cizýho auta) - většinou s tím není velikej problém.Dával jsem starší a od kamaráda jsem si půjčil ten Typový list a v pohodě to prošlo.

zdravim, potreboval bych sehnat original typ. list pro TZ na P406 sedan, popřipadě orig. duplikat (samozrejmne za rozumnou cenu), u nas to nechteji prihlasit bez typ listu, prestoze to ma evr. homologaci, a na stk to otypuji, vsechny dopravky kolem to zvladaji dle vsech moznosti zde vypsanych, jen Dvur Kralove je.... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...