collin Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 Zdravim, potrebujem da? na auto ?ažné ale nechce sa mi vráža? do nového 7tisic a preto sa vas chcem spytat ci by sa to dalo namontova? z druheho auta/buračky/. keby to šlo nevedeli by ste o nejakom? Dík Citovat
Dave_k Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 Nevím jak v SR, ale u nás Ti použité tažné do TP nikdo nenapíše. Citovat
Fx Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 Je nutné mít k němu doklad o schválení... Pokud se jedná o starší zařízení, které již bylo na vozidle namontováno, pak je nutné přinést technický průkaz od tohoto vozidla, aby zde bylo závěsné zařízení zrušeno. Citovat
Karel Č Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Tažné na 406 Break jsem kupoval a stálo nové 2800,-. Bylo od Sportjachtu. Jinak kamarádovi se povedlo přihlásit použité tažné i bez původního TP jen na základě čestného prohlášení, že tažné bylo namontováno tam a tam. Citovat
Ajdamek Odesláno 29. listopad 2005 Odesláno 29. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Nevím jak v SR, ale u nás Ti použité tažné do TP nikdo nenapíše. A jak zjistí, že je použité? Já jsem nechával zapisovat tažné po 4 letech provozu a bez problému Citovat
Ingeles Odesláno 2. prosinec 2005 Odesláno 2. prosinec 2005 A ptal ses přímo u Peugeota? Já ho tam kupoval vloni a dal jsem za něj - teď už nevím přesně - něco kolem 3500,- Citovat
Dave_k Odesláno 2. prosinec 2005 Odesláno 2. prosinec 2005 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: Dave_k Nevím jak v SR, ale u nás Ti použité tažné do TP nikdo nenapíše. A jak zjistí, že je použité? Já jsem nechával zapisovat tažné po 4 letech provozu a bez problému Tak od nového ho poznáš asi určitě. No o tom použitým tažným jsem nabyl dojmu už někdy z dřívějška. Slyšel jsem to od několika lidí tak to u mě tak zůstalo. Takže za případné dezinformace se omlovám. Citovat
Guest MilaS Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Já jsem koupil nový a i s namontováním stálo 3.700 Kč Citovat
Pucmeloun Odesláno 26. prosinec 2005 Odesláno 26. prosinec 2005 K přihlášení musí být buď čestný prohlášení nebo lépe typový list ( klidně i z cizýho auta) - většinou s tím není velikej problém.Dával jsem starší a od kamaráda jsem si půjčil ten Typový list a v pohodě to prošlo. Citovat
bengal Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Pucmeloun- K přihlášení musí být buď čestný prohlášení nebo lépe typový list ( klidně i z cizýho auta) - většinou s tím není velikej problém.Dával jsem starší a od kamaráda jsem si půjčil ten Typový list a v pohodě to prošlo. zdravim, potreboval bych sehnat original typ. list pro TZ na P406 sedan, popřipadě orig. duplikat (samozrejmne za rozumnou cenu), u nas to nechteji prihlasit bez typ listu, prestoze to ma evr. homologaci, a na stk to otypuji, vsechny dopravky kolem to zvladaji dle vsech moznosti zde vypsanych, jen Dvur Kralove je.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.