dashley Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) Hladam dobreho automechanika ktory ma skusenosti s Peugeot 307 v Martine a blizkom okoli.... Bucha mi predok (vymenili nejake tycky a capy) a zadok to bucha taktiez. Pocul som ze su aj taki ktori podla zvuku vedia co tomu chyba....a nielen pokus omyl. Vpredu to bucha pri vytoceni kolies ci na jednu alebo druhu stranu. Pri rozbiehani a pomalej jazde po hrbolatej ceste. Pri vyssich rychlostiach som to nepozoroval. Pri tychlosti 110-130 to vpredu vibruje trochu do volantu. Kolesa vyvazene po geometrii. Vzadu na hrboch a jamach aj na malych. Tlmice niesu vytecene. Za kazde podnetne info diky. Upraveno 11. říjen 2015 uživatelem dashley Citovat
zolco Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 Tak to ťa dobr osraly!Podla mňa v zadu môžu búchať len tlmiče,alebo horné uloženie tlmičov. Citovat
lacoceco Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 búcha v jamách, búcha pri vytočení kolies a zošliapnutí plynového pedálu? troška konkretizovať, ťažko takto radiť Citovat
P607Olda Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Teď jsem řešil bouchání (kovové křápání) na 307 HB. Vytěsnili jsme zadní hliníkový plech nad výfukem, vytěsnili jsme vpředu hliníkový plech nad výfukem (menší), a krom toho jsme vyměnili zadní tlumiče - tekl z nich olej. Křápání zmizelo. Tak zkus nejprve ty plechy no a pak tlumiče... Citovat
martinikus Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 (upraveno) Jestli dobře čtu, tak mu klepe při rozjíždění s vytočeným volantem na jednu nebo druhou stranu. A při vyšších rychlostech třese volantem. Takže poloosa. Bouchá to v rytmu otáčení kola? Ten zadek to může být cokoliv, to nikdo bez křišťálové koule neřekne, ale jakýkoliv mechanik, když to vezme na hever a pajcrem bude zkoušet vůle, tak to za chvilku najde. Upraveno 13. říjen 2015 uživatelem martinikus Citovat
yonta Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 (upraveno) Len mala skúsenosť. Mne triaslo z volantom pri brzdení. Všetci že špatné brzdové kotúče. Po výmene furt stejné. A nakoniec len zle vyvážené kola. Upraveno 14. říjen 2015 uživatelem yonta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.