Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hladam dobreho automechanika ktory ma skusenosti s Peugeot 307 v Martine a blizkom okoli....

Bucha mi predok (vymenili nejake tycky a capy) a zadok to bucha taktiez.

Pocul som ze su aj taki ktori podla zvuku vedia co tomu chyba....a nielen pokus omyl.

Vpredu to bucha pri vytoceni kolies ci na jednu alebo druhu stranu. Pri rozbiehani a pomalej jazde po hrbolatej ceste. Pri vyssich rychlostiach som to nepozoroval. Pri tychlosti 110-130 to vpredu vibruje trochu do volantu. Kolesa vyvazene po geometrii.

Vzadu na hrboch a jamach aj na malych. Tlmice niesu vytecene.

Za kazde podnetne info diky.

Upraveno uživatelem dashley
Odesláno

Teď jsem řešil bouchání (kovové křápání) na 307 HB. Vytěsnili jsme zadní hliníkový plech nad výfukem, vytěsnili jsme vpředu hliníkový plech nad výfukem (menší), a krom toho jsme vyměnili zadní tlumiče - tekl z nich olej. Křápání zmizelo. Tak zkus nejprve ty plechy no a pak tlumiče...

Odesláno (upraveno)

Jestli dobře čtu, tak mu klepe při rozjíždění s vytočeným volantem na jednu nebo druhou stranu. A při vyšších rychlostech třese volantem. Takže poloosa. 

Bouchá to v rytmu otáčení kola?

Ten zadek to může být cokoliv, to nikdo bez křišťálové koule neřekne, ale jakýkoliv mechanik, když to vezme na hever a pajcrem bude zkoušet vůle, tak to za chvilku najde.

Upraveno uživatelem martinikus
Odesláno (upraveno)

Len mala skúsenosť.

Mne triaslo z volantom pri brzdení. Všetci že špatné brzdové kotúče. Po výmene furt stejné.  A nakoniec len zle vyvážené kola.

Upraveno uživatelem yonta

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...