Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jako u omv nahore? Protoze ja vzdy zalesi proletel, max vzdy cihnul na misto kde vzdy stavaj a chytaj ale nedavno jsem jel kolem a nejak jsem si ubec nikde nevsiml :(

Odesláno

zatim nic neprislo, ale asi jsem tedy v ocekavani. No on je dement da na 2 pruhovou silnici 30km/h

Odesláno

jakoby chodci nemohli prejit na krizvatce, ktera je o 50 m dál. Dnes jsem tam jel a už si ho všiml :), dost lidí tam fest brzdí na tu 30 :D

Odesláno

Proč by chodci měli chodit jinam, když tam ten přechod maj? To je zase zcestné... Vís mě serou ti chodci, co přecházej mezi těma přechodama. Ze zastávky na zasávku. Hlavně ty starý báby!

Odesláno

Myslel jsem to tak, že by tam ten přechod být nemusel, mohli by chodit na světelnou křižovatku, a nemusela by tam být ta 30 s radarem a ještě označená tak jak je. Ale sypat do městské kasy se musí, aby bylo kde je pak utratit spřátelenému takypodnikateli...

a nebo tam mohli místo kamery, dát semafor s tlačítkem pro chodce, ale z toho by opět nic neměli :aut

Odesláno

Proč by chodci měli chodit jinam, když tam ten přechod maj? To je zase zcestné... Vís mě serou ti chodci, co přecházej mezi těma přechodama. Ze zastávky na zasávku. Hlavně ty starý báby!

protoze je v praze prepochodovano, a co ja vim, tak tam leze nejakej kokot tak 2x za rok....

Odesláno

Ufff...to chvíli nesleduju a jak se to rozjelo. Zkusím popořadě a nezapomenout na nic. Ano, složenka za 35km/h na 30km/h by byla hustá, beru to podle toho, jak máme limity při měření nastaveny my. Ale chápu, město potřebuje vydělávat :-/ A co se týká blikání, tak to bliká i na pomalu jedoucí z důvodu lustrace registraček, jestli nejsou v pátrání. Tož tak.

Odesláno

protoze je v praze prepochodovano, a co ja vim, tak tam leze nejakej kokot tak 2x za rok....

Preference nemotorizované dopravy ovšem řekne jednoznačně něco jiného. Bohužel. Může se nám to nelíbit, ale to je tak všechno, co s tím můžem dělat. Tímhle přechhodem babky choděj nakupovat do místního krámu.

Odesláno

Tak jsem tam jel dnes znovu a musim opravit tvrzeni, ze je to blbe znaceny nebo to znaceni mezitim dodelali:-D

30 je nakreslena i v obou pruzich na silnici...

Kazdopadne 30 je hrozna rychlost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...