Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

stala se mi nemilá věc... Koupil jsem si 407 sw 2.0Hdi 103kW rv 2011. A minulý majitel vyměnil baterii a nenastavil dorazy na oknech...

No a tři okna v pořádku-chodí a poslední okno mi po pár pokusech o otevření a zavření sjelo dolů a již nešlo nahoru..

Oddělal jsem tapec a zkotroloval kolejničku s tím plastovým bazmekem, co po ní jezdí a zjistil jsem, že při otevírání okna motorek táhne lanko níž než by měl.. resp. okno již nemá kam sjet a motorek neustále zabírá. No po několika pokusech se mi podařilo urvat i zbytek plastu, který jezdil po kolejničce...

Můj dotaz zní dá se někde sehnat tento pojezd a nebo je nutno vyměnit celou kolejničku?

Po případě kde to sehnat jedná se o levé zadní dveře.

Děkuji předem

Odesláno

ebay, ale lacnejsie ta to vyjde vymenit cele. ak tak vrakoviska, ale na diely to nikto rozoberat nebude.

Akonahle to rozoberes, lanka povyskakuju a je problem to zlozit spat, tak je jednoduchsie to predat v kope a mat pokoj.

Na tvojom mieste to tiez tak spravim, a potom mozes zhanat ci to niekto nema, alebo nepredava.

Inac chlapik z Bratislavi na strane myslim stahovacky.sk mava aj tie bezde ale ci tam je na 407 fakt netusim. Pise aj sem na forum inzeraty, tak pozri.

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny. Jsem tu nový a mám prosbu. Na 407 SW rv. 2005 nejdou vůbec zadní okna. Ani od řidiče , ani přímo na dveřích. Pojistky se zdají být dobré. Poradí nekdo co by to mohlo být? Popř. el schéma? Na konektoru ve dveřích řidiče jsem viděl 3 dráty , nestudoval jsem co na nich je a není. Stejně nevím co bych měl naměřit. Přední fungují normálně. Nezdá se mí , že by odešli oba motůrky. No hlavně jsem je nikdy nepoužíval - nebyl důvod. Tak ani nevím zda při koupi vůbec fungoval(vozidlo jsem kupoval z druhé ruky)

Předem děkuji

Upraveno uživatelem Péťa
odstraněno pozadí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...