Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,vpodstatě přímo nahoru nad plynovým pedálem.Dnes bych tam asi vpletl ruku,ale když jsem to měnil,tak jsem to rozdělal.Ono to relé tam dost pevně drží.Přidám snímek (již dříve vytvořený) a to relé je přímo za pojistkama.No nebát se a sundat je nebo sáhnout za ně.Já je měl sundané a nakonec to šlo celkem dobře i namontovat zpět. P806

post-0-14109598869408_thumb.jpg

Odesláno

Nazdar Dave_k,tak jsem jsem konečně dostal k opravě cyklovače a podle tvých rad jsem si půjčil relé z felicie od kamaráda a je to supr,hned jsem si ho šel koupit stálo 230,- kč a zatím všechno maká.Takže ještě jednou moc dk za radu,měj se hezky a at se ti všechno daří zdraví Tidit

Odesláno
Původně zaslal: Tidit

Nazdar Dave_k,tak jsem jsem konečně dostal k opravě cyklovače a podle tvých rad jsem si půjčil relé z felicie od kamaráda a je to supr,hned jsem si ho šel koupit stálo 230,- kč a zatím všechno maká.Takže ještě jednou moc dk za radu,měj se hezky a at se ti všechno daří zdraví Tidit

To jsem rád že to pomohlo. Tak ať slouží ke spokojenosti. :papa

• O 4 týdny později...
Guest Voloda58
Odesláno

Takže další zkušenost. Dnes jsem měl všechno rebrané, žádné relátko na cyklovač nemám Cyklovač cvakal v BSI. Takže kdo má novější model má smůlu. Všechno řeší BSI.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar

tak potvrzeno, funguje nahrada 1:1 na Lancii Zeta. Dnes jsem cyklovac koupil v mototechne a facha to na prvni zapojeni.. Teda vlastne na druhy pokus, kdy tatovi v mototechne dali verzi AEV 2012 a dnes mi to bez problemu vymenili za AEV 2052 a ten uz vpohode jede.. Zajimave bylo, ze ta AEV 2052 s podporou ostrikovani okna byla o 60Kc levnejsi :mrk nez jen s programovatelnym cyklovacem..

Pytrs

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...