Danu Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 zdravim mám menší problém s xenony... vždycky, když nastartuju, tak cca po 5 minutách mi zhasne jeden xenon. Ale cca 2 měsíce mi to dělal levý xenon a teď už je ok a z ničeho nic mi to začal dělat pravý... Barva xenonů je stále stejná. Nevíte někdo co s tím??? Citovat
Schreek Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 Vyměnit výbojku Často odejdou brzy po sobě... Citovat
Danu Odesláno 5. říjen 2015 Autor Odesláno 5. říjen 2015 o víkendu jsem byl na slovensku a ted mi zase začala svítit pravá strana a levá zase zhasla. Nebude to něco jinýho? Citovat
John_Ice Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 shrek reagoval, že si myslel, že jsi tu výbojku vyměnil...tudíž, že ti odešla ta druhá... Citovat
Danu Odesláno 6. říjen 2015 Autor Odesláno 6. říjen 2015 nene... právě jsem to nechal tak a prostě svitít zase druhá strana... dnes mi to třeba nezhaslo vůbec ale zavezl jsem to do servisu, tak by mě zajímalo co to bude... může to byt i řídíci jednotka xenonu? jsem se dočetl, že nová stojí 10 000 Citovat
Danu Odesláno 9. říjen 2015 Autor Odesláno 9. říjen 2015 nakonec to vypadá, že to byly jen výbojky... měl jsem tam číny a vydrželi mi cca 2 roky, tak jsem tam teď koupil osramky Citovat
John_Ice Odesláno 9. říjen 2015 Odesláno 9. říjen 2015 hm...já mám auto 5 let a staré 10let...a ještě jsem výbojky neměnil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.