kata306 Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 ZDRAVÍM PORADÍ NĚKDO KDE SEHNAT STARŠÍ DISPLEJ NA C8 S NAVIGACÍ?NA INTERNETU JSEM NIC NENAŠEL. Citovat
Jarda5 Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 (upraveno) Display máš černobílý, proto sháníš jiný funkční barevný a nebo vyloženě sháníš černobílý? (snad ta první varianta, druhá moc smysl nedává...) Kolega má naporcovanou C8 a display jsem tam před cca půl rokem viděl... Zjistil jsem bližší info, máš to v sz... Upraveno 3. říjen 2015 uživatelem Jarda5 Citovat
Sawoy Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 (upraveno) http://bazar.automedik.cz/citroen/c8/interier-vozidla-pristrojove-desky-bud?maxPrice=8000&minPriceSelected=0&maxPriceSelected=8000&order=cenaSestupne Upraveno 3. říjen 2015 uživatelem Sawoy Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 S displejem neporadim ale ta klavesa co jsi asi zapomnel vypnout se jmenuje Caps Lock ... Citovat
kata306 Odesláno 14. únor 2016 Autor Odesláno 14. únor 2016 To asi jo .Tak k displeji poslal jsem na slovensko oprava cca 14dni a cena 4500 vše funguje jak má takže super Citovat
Petridas Odesláno 21. únor 2016 Odesláno 21. únor 2016 zdar panove , u nas druhy den prsi a uz vcera jak jsem jel tak po cca trech kilometrech se mi displej vypnul a hned zapnul a po chvulce znovu a znovu . Dnes znova po cca peti kilometrech zase z niceho nic se to zaclo vypinat a zapinat , nekdy se vypnul ale radio hralo dale a hned se zapnul ze naskocilo hned vsechno a nekdy se vyplo i radio a cely monitor pote naskocil jak bych vypnul a zapnul zapalovani. Potom mi to zaclo delat i takove prerusovane cary . Citovat
DanaM Odesláno 18. prosinec 2017 Odesláno 18. prosinec 2017 Ahoj, tak přesně tohle mi začal dělat také, ale nebylo to při dešti a vůbec nevím, čím to může být. Měla jsem auto na diagnostice a neukázalo to vůbec nic a můj automechanik si myslí, že začíná ten display odcházet, ale mě to spíš připadá na nějaký špatný kontakt... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.