Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dojezd večer normální. Ráno startér točil motorem 1,6 Hdi, ale ten nenaskočil. Baterie starší čtyř let ale ještě točila. Nová baterie točila rychleji ale motor stejně nenaskočil?

Motor napájen Power Disel, olej Shell každý rok měněn, rozumné otáčky, najeto 100.000 km od 2007.  

Měl někdo podobný problém?

Děkuji za účast.     

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dodatečně díky, výměnou baterie se patrně zrušilo párování na klíček. Zapomněl jsem k dotazu přidat info, že mi před časem odešlo dálkové ovládaní a patrně to má vliv, proč se po výměně baterie immo neodblokoval. Na záložní klíček už motor naskočil. Ale orig klíčkem teď můžu tak akorát zamykat dveře, Mělo mě to napadnout, když jsem se poptával v servisu na nový ovladač, tak chtěli i náhradní klíček.

Nabízejí mi tam výměnu za cca 2.500,- ale jinde jsem se neptal. Je to obvyklá cena?

Ještě jednou díky 

Odesláno

Za 2500 jsem měl kompletní vybroušenej klíč, ale taky na auto generačně starší. Takže cena může být jinde. Zkus to nejdřív nechat spárovat, to mě vyšlo na cca 300Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...