Rotorhead Odesláno 30. srpen 2015 Autor Odesláno 30. srpen 2015 ano Peto, normalne se pripoji ale neziska IP adresu Citovat
MotoMoto Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Tak takhle se to někdy chová i když je třeba jen špatné heslo. Citovat
lubosch Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 jj, to vypada na spatne overeni, zkus se podivat na moznosti toho klienta na strankach výrobci, jestli podporuje dany typ sifrovani/overeni, to ze to tam je, jeste neznamena ze to umi. nektere klientske karty nemaji dost vykonu na sifrovani wpa2. Dal, pokud je to starsi karta tak pocitej s tim, ze ti bude zdrzovat i ostatni klienty, protoze wifi je sdilene medium a je tak tychla, jako nejpomalejsi klient. usb karta je fajn, nestoji svet, ma vetsinou vetsi zisk a podporuje nove zabezpeceni. Citovat
Milich Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Mě třeba tohle dělal starší modem od O2. A po pár dnech odešel navždy Citovat
FrantaCV Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 to bude v fungovat jako nepresnosne PC.... takze kdyz se podari to pripojit s timto adapterem, tak budu spokojeny, a nebudu nic dale resit, no uvidime Asi k tomu máš důvod, ale, proč tedy řešíš Wifi? Není možné připojení kabelem? Wifi je sice dobrá věc, ale drát je drát. Jinak je tady ještě jedna možnost. Pořiď si nějaký Wifi router, nastav si lokální (domácí) síť a nastavení komunikace pak bude už plně ve Tvojí režii. Podobnou možnost nabízejí i některé Wifi repeatery. Citovat
Rotorhead Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 souhlasim, ale tahat kabel by bylo znacne komplikovane, proto wifi, kabel je az pripadne posledni varianta Citovat
FrantaCV Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Je tady ještě jedna možnost. http://www.atcomp.cz/zbozi/tp-link-tl-pa4010-av500-powerline-ethernet-adapter/detail.aspx?p=z:322269 Připojíš se prakticky kdekoli, kde je zásuvka na 230V Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 To vypadá zajímavě. Je to lepší, než WiFi? Máš s tím praktickou zkušenost? V baráku WiFi pokrytí mám, ale chci zprovoznit klasickou "bednu", tak co bude lepší, jestli WiFi do USB/PCI slotu, nebo toto? Citovat
lubosch Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 jj, vetsinou to funguje skvele, ale ridil bych se podle referenci od lidi, protoze nektere vyrobky neudrzi spojeni, jine zase neprojdou do jine faze, pokud zasuvky jsou na jinych fazich a pozor na to, ze svoje data posilas ven z bytu/domu. kdyz si soused koupi to same, muze slyset i tebe. Citovat
FrantaCV Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Jednak to používám doma a několik jsem jich instaloval na obchodních místech při instalaci platebních terminálů. Co se týká kvality, tak TP Link patří k těm lepším a za rozumnou cenu. Tzv. přeslech mezi fázemi je prakticky nepoužitelný. Data ven z bytu či domu jednoduše neprojdou díky elektroměru, který data nepropustí. Prakticky ověřeno. Problém může nastat v případě, že na stejném zásuvkovém okruhu zapojím nějaký motor (vysavač, mixér, vrtačku apod.) Rušení od komutátoru přenos dat spolehlivě zlikviduje. Citovat
lubosch Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Proto pisu at da na reference, ja se setkal s opacnym nazorem. Ne osobne, jen pres kolegu z prace (delame datarinu) ale taky to budou uz 4 roky... tp-link ke celkem v pohode, doma to taky provozuji, ale jen wifi router. Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Na síť se dostávám v době, kdy už mívají komutátory klid.... Ale mohl bych s tím trošičku štengrovat nevědoucí dcerušku.... Citovat
MotoMoto Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Záleží na kvalitě elektrorozvodů. Když jsou dobře udělané tak to chodí dobře. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 MotoMoto - souhlas, volné šroubky v krabicích, zásuvkách nebo vypínačích = jiskření = problém. Bohužel tohle je nejen na překážku přenosu dat, ale nejčastější příčina požárů vzniklých od elektroinstalace. Ty normou stanovené pravidelné revize mají svoje opodstatnění. Citovat
Hafity Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Poutahovat šroubky byla jedna z prvních věcí, které jsem na baráku po nastěhování udělal.... Citovat
Rotorhead Odesláno 13. září 2015 Autor Odesláno 13. září 2015 tak vcera jsem uspesne dokoncil misi , dostal jsem se do routeru, a zkousel menit nastaveni. Autentifikace zustala WPA-PSK, ale nakonec mi pomohly chybove hlasky ktere zacaly vyskakovat, a pomohla zmena nastaveni sifrovani v routeru z puvodniho TKIP+AES na pouze AES. Tak diky za rady. Citovat
lubosch Odesláno 13. září 2015 Odesláno 13. září 2015 (upraveno) WPA(1) + TKIP neni podporovano, taky jsem si toho vsiml az ted v tydnu, kdyz jsem se v praci pokousel presvedcit wifi kontroler s novym softem. Upraveno 13. září 2015 uživatelem lubosch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.