Peter434 Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Zdravim peugeota i mam velky problem s mojou 406kou 2.0hdi 2001. Siel som a zrazu z nicoho nic mi vyhodilo hlasku antipollution faulty auto zdochlo a nejde viac nastartovat. Uplne ako keby bolo bez nafty co to moze byt? Diagnostyka vypisala deakticace 3tieho piestu. To je vsetko. Auto som dal mechnikovy a vravel ze sa mu zda ako keby netlacilo podavacie cerpadlo. Ked otocil klucikom ze netlaci naftu ale ked ho zapojil napriamo na 12V cerpadlo bzucalo. Mal niekto s tym uz skusenost? Dakujem za kazdu dobru radu. Citovat
skeblo Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Ja som mal skusenost s podavacim cerpadlom v nadrzi. Prva vec ako som si vsimol ze je problem v cerpadle- otocit klucom do druhej polohy a musis cerpadlo v zadu v nadrzi pocuc. Huci asi tak 5 sekund. Mne dakedy slo, dakedy zas nie. Ked neslo, musel som vybrat zadnu sedacku a pobuchat po cerpadle. Aj som ho mal vybrate, a pripijene na 12v bateriu, a islo stale aj pri prerusovanu. Aj som ho dal spet ale v tej nadrzi viac neslo ako slo. Nakoniec som kupil nove. To je moj postreh k cerpadlu v nadrzi. PS: na cerpadle som chcel vymenit elektroniku, ale na tom cerpadle sa jednitluve casti nedaju vymenit, skoro vsetko je zalisovane. Citovat
skeblo Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Este chcem doplnit, ze pri jazde. Resp pri chode motora mi cerpadlo ani raz nevypovedalo sluzbu Citovat
Peter434 Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Nemoze to mat nieco s BSI? Lebo mechanik mi povedal ze ked otoci klucik tak nejde prud do podavacieho cerpadla. Ale akonahle pripoji to cerpadlo na 12V tak cerpadlo sa toci. Ktora poistka je od podavacieho? Citovat
ferinko2 Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Daj to na poriadnu diagnostiku (Diagbox,PP2000) a nehádaj.Vyčítaš chyby,ich kódy a tak vieš čo riešiť. Čerpadlo asi zablokovala riadiaca jednotka,keď sa to stalo za jazdy. Citovat
skeblo Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Este problem moze byt s rele medzi bsi a cerpadlom. Vsetko sa da zistit meranim ked nejde cerpadlo. Ak cerpadlo nejde a na kontaktoch cerpadla namerias napetie tak problem je v cerpadle. To bol aj moj problem. Ak nenamerias napetie, tal problem je pred cerpadlom a pred nim je to rele. Merat treba pri otocenom kluci v druhej polohe, a auto pri startovani nechyti. Citovat
Peter434 Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 A ktore je to rele nemas fotku? Citovat
krtek 2 Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 rele je v kastliku rj motora tzv dvojrele a ovlada ho rj motora ale ako pisal ferinko zrejme to blokuje rj motora ,maximalne mozes kuknut poistku cerpadla ci je ok a zkusit zamacknut havarijny spinac pri lavom tlmici ale tymto to pravdepodobne nebude Citovat
Peter434 Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Vsetko popozerane a nic neviem co s tym ... Citovat
Peter434 Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Daj to na poriadnu diagnostiku (Diagbox,PP2000) a nehádaj.Vyčítaš chyby,ich kódy a tak vieš čo riešiť. Čerpadlo asi zablokovala riadiaca jednotka,keď sa to stalo za jazdy. Feri len neviem kto tu ma v okoli Piešťan taku diagnostiku. Citovat
ferinko2 Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Myslím,že v BA marcel má https://www.peugeot-club.com/index.php?/user/47393-marcel00/ Citovat
Peter434 Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Tak do BA sa mi to tahat veru neoplati :/ Citovat
ferinko2 Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Už ti marcel napísal,že nepríde????????????????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.