Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ahoj všem, rozdelal jsem kryt nad sberným potrubím výfuku, dále jsem dal  do knocového výfuku hadici a starý vysavač aby to do výfuku foukalo, kolem lambda sondy jsem nanesl jarovou vodu a začalo tu bublat.....jak je LS tak je tam přivařen kroužek se závitem na LS a mezi trubkou výfukem a tím kroužkem to bublá, z obou stran....je tam nějaká mikrotrhlina, dále to bubla z tesneni mezi parožím a prvním dílem výfuku  viz foto., když ale studený motor nastatruji tak to kolem nebublá, pak už se to ohřeje a není možné to zkusit zda výfukové plyny unikají přes tu trhlinu a tesnení..je to tedy možná závada která mne trápí celou dobu? Dá se ta trhlina zavařit nebo nový díl výfuku? jaké použít tesnení mezi výfuk a paroží?

a ještě otázka lupe mi ten plechový kryt paroží jak se ochlazuje-lupání jak se ochlazuje ten plech, dá se to nějak odstranit? Auto když chladne tak lupe, jsou to šupy jak hrom...jak když chladne stará trouba plynová... :)

díky moc

post-1034-0-00607100-1442871493_thumb.jp

post-1034-0-14571700-1442871502_thumb.jp

post-1034-0-20614700-1442871510_thumb.jp

post-1034-0-17005700-1442871517_thumb.jp

post-1034-0-88763800-1442871526_thumb.jp

Upraveno uživatelem soundlovers
Odesláno

jen mi vrtá hlavou proc bublinky šly kdyz jsem doukal vysavačem do výfuku a nešly když jsem pustil motor (dokud se potrubí neohřalo -pak již se jarová voda vypadřuje) zda tedy tan prunik vzduchu neni jen při poštění vzduchu a při behu motoru se neprojeví??? diky

Odesláno

tak jsem dal nové tesnení mezi hlavou a parožím, mezi parožím a prvním dílem výfuku a když jsem zkusil jarovou vodu a vysavač opět to bublalo... tak nevím kde je chyba...dosedací plochy jsou čisté ... dá se dát nějaký tmel k plechovému tesnení? Někdo říkal od Bosalu ale jiní zase že se vydrolí, nebo jak lépe utesnit tyto dva spoje-mezi hlavou a prožím a mazi parožím a prvním dílem výfukového svodu? Při normálním chodu motoru na volnoběh tama neni vidno že unikají spaliny...chci to jen mít perfektní aby LS nebrala špantý signál kvuli pruniku vzduchu....

dále mezi prvním dílem výfuku-potrubí a katalyzátorem je spoj s drátovým tesnení-dal jsem nové a kolem to teď prdí...sedne si to? Nebo co s  tím? diky..

Odesláno

Ahoj,nejses sam,tohle mi ted dela taky motor za studena zhasina a pri rozjezdu to jak se ohreje,uz chodi v pohode,dela to i s odpojenym regulatorem,cerpadlo meneno,klapka vycistena,krokac menenej pred rokem,az budes vedet cim to bylo,napis sem prosim

Odesláno (upraveno)

hodně tomu pomohl nový nový potenciometr, už to při rozjezdu nezhasne, ale  není to ono ještě... řeším ale právě pořád netěsnost výfuku mezi hlavou a katalyzátorem, pořád tama unika vzduch viz předešlý příspěvěk...

ještě posílám foto výfukových kanálů - je tam něco blbě - dva klanály jsou do bíla dva do černa čím to je? měly by být všechny stejně zabeavené... teče voda, olej, špatné spalování...??? Díky moc

post-1034-0-71065000-1443435304_thumb.jp

post-1034-0-43507000-1443435361_thumb.jp

post-1034-0-89367800-1443435396_thumb.jp

Upraveno uživatelem soundlovers
Odesláno

a nezda se ti,ze ti auto ztratilo trozku vykon a ze to jelo lip pred tim,nez ti zhasinal motor ? moc se mi nelibi,co ti jde z druheho a tretiho valce,jestli nemas lehce poskravany valce,ze ti mohlo neco priletet do sani,to uz se mi taky stalo,musel jsem menit cely blok motoru

Odesláno

práve nevím tedy co je správne zda černý kanálek nebo takový ten světlý...výkon je pořád stejný auto jede dobře možná líp než kdykoli předtím, olej cca litr na 10 000 km,  voda neubývá , jen se při vyšší rychlosti více přehřívá motor, ručka teplomeru při jizde po meste je uprostřed, ale jakmile dám dálnici nebo kopec leze do 3/4 stupnice ale nikdy do červeného....ted práve řeším to výfukové potrubí.... aby LS nedostávala falesný kyslík....

Odesláno

Taky jsem měl problém se studeným startem,po chvíli po nastartování auto buď chcíplo,nebo cukalo absolutně bez výkonu.Po druhém startu všechno ok.Teplý bez problému.Po výměně obou teplotních čidel-bez výsledku,jsem zjistil,že nevyhřívala lamda sonda v parohách č.1 zjistí se to ohmetrem,normálně na těch bílejch drátech.jak tam není odpror tak je to jasný. Jinak jsem měl taky větší spotřebu cca o 1l.Jednalo se o Peugeot 206 1,4 KFW.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...