Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 To bych ty hadice dal nové silikonové... Ale jak říkám. Nevydrží? dám velkej IC a vedení budu dělat silikonovejma kolenama a hliníkovejma trubkama Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Citroen C5 2.0HDI RH01 To je asi ta hadice co o ní mluvil Háček Citovat
Háček Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 ano něco podobného má nissan, ve středu jsem na ni koukal ve skladu Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Já také ne, než jsem narazil na tenhle inzerát že někdo prodává motor z citrouše Citovat
John Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Třeba by to bylo lepší řešení a levnější Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Teď můžu už jen doufat že příští hadice praskne tahle Spodní už mám novou i se sponama... Teď spíš vyhlížim kdyby se někde našel ten jednostranný IC za slučnej peníz. Ale s autem sem spokojen takt o pro mě neni priorita. Citovat
Lada78 Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Sakra kolik ti to turbo tlaci, ze jsi jich uz tolik rozsekal. Citovat
straki007 Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Tam je dulezite to ze on vyradil bypas pro IC. Choze doporucuji silikon hned. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Když já furt nevim jestli se nerozhoupu pro ten FMIC pokud bych dával nové vedení, tak bych udělal jinak hadici k chladiči abych mohl dát vrchní vedení od IC do sání rovnou hliníkovou trubku s dvěma silikonovejma kolenama, a spodní buď svařit dvě hliníkové kolena k sobě a dát jen silikonové spojky jednu k IC a druhou na tu plastovou trubku co vede přímo od turba. Nebo dvě silikonové kolena 45° a mezi hliníkovou trubku. Jen mě zaráží ta cena těch silikonovejch hadic a kolen Citovat
straki007 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Jo jo. Neni to nic levne. Ja kupoval celou sadu myslim za 150 euro. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Kdyby aspoň existovala nějaká už připravená sada vytvarovaných hadic jako je to na Koncern Tady těhle motorů si musí každej poradit sám Citovat
straki007 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Stejne je divne proc ti to boucha. Ja mam na C4 jeste vyssi tlak nez ty a drzi hadice jak das. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 ten bypass sem tak nějak chápal. Ta spodní jak prdla sem moc nepochopil. Byla rozervaná "na hadry" jinak mi nepřijde že by bylo něco v nepořádku. Ta spodní měla deset let a nemám kryt pod motorem tak na ní de bordel. Nebo jestli jí nakousal potkan? Fakt netušim. Snad už bude klid ale Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tak budeme motat Zkusím sehnat u nás v ČB, nebo jí objednám. Výsledek Vám vyfotím Hadice co jde od IC do sání je od motoru a chladiče celkem teplá, tak uvidíme jak to dopadne. Přemejšlim jestli má cenu motat i spodní od turba do IC. Kor když nemám kryt pod motorem. Tam dám asi jen proužek z vrchu hadice... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Konečně hotovo Přikládám fotky s výsledkem práce. Použita sklovláknitá lepící páska s ALU povrchem přímo na hadice sání značky EPMAN Citovat
Háček Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 to co nadhodil Pe.tr to mi připomělo že podobně to má řešený i např Range rover TDV8 3,6 , nebo i passat v6TDi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.