Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Kluci, dospěl jsem do další fåze. Oprava klaxonu. Ty dva klaxony, které jsou vpravo pod nárazníkem vedle nádobky ostřikovačů fungují. Nicméně, stisknu-li tlačítko na volantu, nikolivěk. Tudíž, bude třeba sundat airbag a proměřit vodiče. Pojistka je ok. Navíc mám pocit, že je volant o zoubek doprava. Sundaval jsem volant u 206stky a u Picassa. Tam to bylo totožné. Leč u C8 je i ESP a na zdejším fóru je psáno, že to pak musí na kalibraci. Tudíž za a) asi demontovat kapličku a pak dva torxy zespoda volantu (airbag) - či jinak? b) kalibrace po tom jednom zoubku na tisícihranu nutná? Děkuji předem za jakékoli postřehy a hezké nedělní dopoledne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Kvuli tomu se nekalibruje, na c8 volant o zub neposunes. Airbag neni prisroubovan. Sundas kaplicku 3x torx 20, a pak zezadu volantu dve diry, srobovak plochej dovnitr a zapacit na pojistku doboku uz si nepamatuju stranu,prvni strana jde lehce pak jak se to skrizi tak ta druha jde hur Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 Díky moc, akorát se zeptám, proč by to o zoubek nešlo? Dyť je tam tisícihran, nebo ne? Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 No do prkený vohrady... Takže nejdřív zkusím popřehazovat gumy, a když to nepomůže, hybaj na geometrii. Ale kočár netáhne na žádnou stranu, ani při akceleraci, ani při brždění, jen je opticky volant malinko doprava..... Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 Jak jsem psal nahoře, děkuji Pe.Tr za vyčerpávající odpověď. Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Na 407 mi delali geometrii a pritom mi i rovnali volant. To nebude problem... Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 Moje zkušenost je taková, že téměř na všech autech, co jsem měl, jsem z preventivních důvodů nechal udělat geo. Ale téméř vždy jsem pak přehazoval volant. Snad to teď bude jinak. Citovat
Laďa Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Takže téměř vždy ti to dělal nějaký neuměl. Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 (upraveno) Asi jo, taky jsem za to vždycky zaplatil. Za blbost se přece platí, ne? Pointa příběhu - v Hradci a okolí to nikdo pořádně neumí. Upraveno 26. červenec 2015 uživatelem Zodiak Citovat
Doctor Who Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Hele, ja byl v Hradci v BestDrive a mechanikovi jsem to rekl. Volant mi srovnal. Takze v Hradci to umej. Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Ja taky bez problemu, rekl jsme mu at mi pri geo da volant do roviny... A v poho Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 tohle sme delavali uz na ucilisti a to je 13 let zpatky Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 BestDrive ani odtáhnout. Cosi jsem slyšel. Nebudeme komerčnit, jooo? Reklama sem nepatří. Citovat
Doctor Who Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Dobra no, ale me to tam technik srovnal no. Hezky jsem si u toho teda cihal, ale delal jak mel. Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 Hele Who, måme v Třebkách strejdu. Hnedle truhlárna za šraňkama..... Jezdí v hnědém C4 Pikaču, krátká verze. Citovat
Doctor Who Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 No nejakou C4 pikacu obcas vidam. :-) Citovat
Zodiak Odesláno 26. červenec 2015 Autor Odesláno 26. červenec 2015 (upraveno) Když jsem trápil motorku, Kawasaki KLR 650, jezdil jsem na kafčo do http://motoazyl.webnode.cz/ A občas do Jeníkovic ke kamošovi na chatu. Upraveno 26. červenec 2015 uživatelem Zodiak Citovat
Cyrďák Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Koupil jsem si kožený volant a musím demontovat ten starý.Píše se tu sundat kaplička atd...na vrakovišti říkali že je to zbytečný. Sundaval někdo ten volant bez sundání kapličky či jde rozepsat ten postup sundání s tou kapličkou,nejsem po přečtení toho to vlákna moc moudřejší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.