Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci, dospěl jsem do další fåze. Oprava klaxonu. Ty dva klaxony, které jsou vpravo pod nárazníkem vedle nádobky ostřikovačů fungují. Nicméně, stisknu-li tlačítko na volantu, nikolivěk. Tudíž, bude třeba sundat airbag a proměřit vodiče. Pojistka je ok. Navíc mám pocit, že je volant o zoubek doprava. Sundaval jsem volant u 206stky a u Picassa. Tam to bylo totožné. Leč u C8 je i ESP a na zdejším fóru je psáno, že to pak musí na kalibraci. Tudíž za a) asi demontovat kapličku a pak dva torxy zespoda volantu (airbag) - či jinak? b) kalibrace po tom jednom zoubku na tisícihranu nutná? Děkuji předem za jakékoli postřehy a hezké nedělní dopoledne.

Odesláno

Kvuli tomu se nekalibruje, na c8 volant o zub neposunes. Airbag neni prisroubovan. Sundas kaplicku 3x torx 20, a pak zezadu volantu dve diry, srobovak plochej dovnitr a zapacit na pojistku doboku uz si nepamatuju stranu,prvni strana jde lehce pak jak se to skrizi tak ta druha jde hur

Odesláno

No do prkený vohrady... Takže nejdřív zkusím popřehazovat gumy, a když to nepomůže, hybaj na geometrii. Ale kočár netáhne na žádnou stranu, ani při akceleraci, ani při brždění, jen je opticky volant malinko doprava.....

Odesláno

Moje zkušenost je taková, že téměř na všech autech, co jsem měl, jsem z preventivních důvodů nechal udělat geo. Ale téméř vždy jsem pak přehazoval volant. Snad to teď bude jinak. :)

Odesláno (upraveno)

Asi jo, taky jsem za to vždycky zaplatil. Za blbost se přece platí, ne? Pointa příběhu - v Hradci a okolí to nikdo pořádně neumí. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Hele Who, måme v Třebkách strejdu. :) Hnedle truhlárna za šraňkama..... Jezdí v hnědém C4 Pikaču, krátká verze.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Koupil jsem si kožený volant a musím demontovat ten starý.Píše se tu sundat kaplička  atd...na vrakovišti říkali že je to zbytečný. Sundaval někdo ten volant bez sundání kapličky či jde rozepsat ten postup sundání s tou kapličkou,nejsem po přečtení toho to vlákna moc moudřejší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...