Nikada Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Ahoj. Snad mi někdo zkušený poradí...u mého peugeotu 206 1.4 benzin se občas stane ze teplota vylítne najednou z 90 až k červenýmu poli rozbliká se stopka a zas během pár vteřin klesne zpět... Z podkapoty nejde pára, voda se neztrácí... Sahara spíná. Stává se mi to jen v létě... Měněný termostat i čidlo, v oleji voda taky není ... Už nevím co by... Napadlo mne jestli by nějak šlo ovlivnit to aby větrák sepnul dřív... Za každou radu diky... Citovat
Edison Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Druhý konec kabelů od čidla - konektory. V horším případě ŘJ. Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Resilo se to zde. Je to asi problem motoru TU3. Mame to taky u 306 rv. 2000. Proste v kolone pri popojizdeni to neuchladi, po rozjezdu zase spadne teplota. Termostat menen 2x, cidlo teploty 1x ... Citovat
P607Olda Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 (upraveno) To bude vadný konektor. Kdyby byla voda opravdu přehřátá, tak by to nezačalo a nezmizelo v sekundě. Až to bude všechno zahřáté, tak zastav a vyprovokuj to tak, že budeš hýbat konektory od čidel teploty (pomocník sedí v kabině a hlásí). Nejprve si zjisti, kde čidla jsou. Anebo rovnou preventivně prostříkej konektory od čidel teploty. Nepíšeš rok výroby, případně VIN - podle toho se dá přesněji určit a pomoci ti, kde jsou čidla umístěna. Asi u termostatu. Upraveno 24. červenec 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Edison Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 No.. já předpokládám, že když čidlo měnil, že konektory zkontroloval, případně ošetřil. Proto jsem psal o druhém konci, připadně konektory na trase... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.