Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den byl jsem na výměně převodového oleje a můj problém se stále nevyřešil. Pokud jedu po dálnici více jak 140Km/h objeví se kontrolka prnd (závada převodovky), potom na 15 min zastavím a chyba nikde nevíte čím by to mohlo být v odborných servisech mě straší hydroměničem (20tisíc Kč) myslíte, že je to tím nebo máte jiné zkušenosti prosím poradte mi jak dále. Jedná se o vůzb P407 sedan Diesel 2.0 HDi s automatickou 6.st. převodovkou typu AM6.

Odesláno

Nie všetci čakajú pri monitore na nové príspevky.

Diagnostika by mala prečítať, co tam ostala za hláška, ale bolo by dobre to urobiť ihneď, keď to spraví, lebo pokiaľ to nie je trvala závada, vymaže sa.

Odesláno

Zkusil bych nějaký servis specializovaný na automaty, tam většinou pořadí lépe a často i levněji... Tyhle automaty spíš než na měnič tak trpí spíš ty rozvaděče, někde u Brna myslím byla firma co je umí repasovat...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak sem do tohoto tématu po dlouhé době píši pro ty co by měli podobný problém oprava stála skoro 60 000,- měnil se Hydromenič a mechatronik. Pro ty kdo by kupovali 407 s automat převodovkou tak tuto chybu lze poznat podle toho, že hydroměnič asi u 4. stupně nesepne a pokud přidáte plyn otáčky vyletí nahoru ale auto nezabírá tak děkuji všem co jste mi odepisovali a snad moje chyba pomůže ostatním pokud budou 407 kupovat.

Odesláno

Před měsícem to opravili táhlo se to zhruba půl roku, protože nikdo nevěděl co s tím. V autorizovaném servise to nedělají to posílají do kapsu, tak jsme to nakonec dali do Olomouce do firmy AV automatic.

Odesláno (upraveno)

Třeba ho má rád... A i kdyby za ty prachy koupil jiný, zas do něj na začátku další nalije, takže za těch 60tis. to reálně nebude ;) Ale peníze za opravu to rozhodně malé nejsou, o tom žádná :papa

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...