Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zajímalo by mě jestli by se s "trochou" práce:roll dal vyměnit v peugeotu 206 motor 1.6 8v (65KW) za třeba motor 2.0 z peugeota 206RC:D jo a dal by se ten motor nějak sehnat?kolik může stát? nemyslím novej,.díky všem :roker

Odesláno
Původně zaslal: Crack

jde všechno,ale otázkou je vyplatí se to?nebude lepší koupit peugeota 206RC:myslim

No právě,.počítal sem motor tak 100kolíku takže by se to určitě vyplatilo ne?když rc stojí....:super

Odesláno

to chces vymenit motor a nechat seriovy brzdy? atd... nejen motorem se lisi silnejsi auta... nehlede na to, ze ti to nikdo nezapise do papiru....

Odesláno

nejde jenom o brzdy... Taky jsem přemejslel o lepsim, ale ale... jiny poloosy, převodovka, možna i spojka, brzdy, nevim jestli by nebyl jeste problem s počitačem atd... Moc práce, kterou ti nikdo nezaplatí

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

nejde jenom o brzdy... Taky jsem přemejslel o lepsim, ale ale... jiny poloosy, převodovka, možna i spojka, brzdy, nevim jestli by nebyl jeste problem s počitačem atd... Moc práce, kterou ti nikdo nezaplatí

tak nejak, tohle se skryva ve zkratce atd... :)

uz se mi to nechtelo vypisovat, na to je to tady prilis caste tema :)

vymenit cely dil mezi predni a zadni SPZ za vykonnejsi vyjde levneji, spolehliveji a s mene problemy. zejmena, pokud si nejsi schopen vetsinu veci udelat sam v dilne....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...