Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: trollik

pockej,volnobeznej ventil!Mas novej a nebo starej model 405?U staryho je to pod rozdelovacem????

mam starej model a mam ho pridelanej na prave horni strane hlavy motoru...

Odesláno

hm,tak mam uplne jinej motor!!!!!!Mam kazdej vstrikovac zvlast pro jednotlivej valec.Neco je tam videt,ze by snad tys to mohl mit taky,ale uplne v jine poloze ty vstrikovace\"vododorovne\".Podle toho co vidim,tak bych hadal,ze je to 1bodove vstrikovani a nebo 4 bodove a hodne stare(87-88).Na beton od 89 byla 4bodovka uplne jina.Takze ten ventil co tam mas,ja tam vubec nemam.Zjistis to podle typu motoru kolik Kw http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/GB/405F/GROUPS.HTM

na jednom odkazu u motoru

Odesláno

to vypadá na 1b. DDZ nebo DKZ, kromě vstřiku je asi stejný.

DDZ:

motor.jpg

To Marcel: co je to tam vlevo dole na tom tvém obrázku, ty trubky? ABS? Tohle tam nemám.:myslim

[upravil dne 6/12/05 Tommate]

Odesláno

Ja mam DKZ a je uplne jinej.Ma na kazdej valec jeden plastovej vstrikovac.Je to nejsilnejsi motor pro obyc. sedan-combi.Pak jen MI.Tohle je jednobodovka.Slabsi 1.9. ddz nebo neco takovyho.Mam 4 zname,co maji stejnej motor jako ja omyl v typu je vyloucen!!!!!Takze mate neco jinyho nez ja.Takze si asi tezko poradime vzajemne.Kazdopadne dik.

Odesláno

a nebo,ze by karbec!Tezko se to pozna,kdyz sem to neviel rozdelany,teda tu trubku sani,co je pod ni.

pod tou trubkou ze sani je jednobod vstrik pokud vim... ten tvuj motor vypada skoro stejne. Jak na to tak koukam tak ani presne nevim co vlastne mam :myslim

to zarizeni vlevo dole s tema trubkama je ABS, ktere je ale stejne nefukcni :grr

Odesláno

Ja mam DKZ a je uplne jinej.Ma na kazdej valec jeden plastovej vstrikovac.Je to nejsilnejsi motor pro obyc. sedan-combi.Pak jen MI.Tohle je jednobodovka.Slabsi 1.9. ddz nebo neco takovyho.Mam 4 zname,co maji stejnej motor jako ja omyl v typu je vyloucen!!!!!Takze mate neco jinyho nez ja.Takze si asi tezko poradime vzajemne.Kazdopadne dik.

aha tak DKZ asi ne, jen vím že DDZ má vstřik 1b Fenix, a pak je v 1.9 ještě se vstřikem Bosch, taky mono, ale tu značku nevím. každopádně Marcel má jednobod, pravděpodobně Bosch.

• O 3 týdny později...
Odesláno

lidi jak je to s tím XU9M DDZ, furt se tady píše 1905cm/3, ale já mám v TP (původním) \"Hubraum cm/3=1891\" :myslim Tak jak to vlastně je..? typ mot.: 1C W73, vin: VF315BDD2.., r.v. 90, 80kW/6000.. a dále pak jaký je rozdíl ve vin 15BDD a 15BDF?? dík

[upravil dne 25/12/05 Tommate]

Odesláno

Čus všichni peugeo?áci,nevím ja k to je ale ja mam v originalu XU9M(DDZ)=1905cm/3 kompresni pomer-9,2/1 ,80kw/6000,třída motoru-PSA K009 a v original \"seznamovaci knize\"(asi servisni knizka) tak tam je uvedeno to sami, je v tom malinkej bordel:grr protoze me treba pisou v technicaku na motoru XU51C-68kw/6000-prito ma mit 53/kw:myslim

a to vin je v tom ze 15BDD=motor DDZ(jednobod.) a to 15BDF je DFZ(čtyř bod.)-ale všechno 1905cm/3.Ty oznaceni kastle zalezi taky jaky mas motor treba ja mam XU51C=15BB12(onac mot. B1A) a to oznaceni BB12- jednoduchý karbec a BB22-dvojity karbec.Mějte se a vesele proziti vanocnich svatků a štastného Silvestra!:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

15BDD=motor DDZ(jednobod.) a to 15BDF je DFZ(čtyř bod.)-ale všechno 1905cm/3

ahoj Pájo, porovnám 3 TP:

1) pravý TP (D):

15BDD20... 1C W73 (DDZ) 1891cm3 80kW/6000 max.190kmh rv90

2) koupený TP (CZ):

15BDF20... *??? 1891cm3 77kW/6000 max.186kmh rv88

3) nový TP (CZ):

15BDF20... 1C W73 (DDZ) 1891cm3 77kW/6000 max.186kmh rv88 :D to už je samozřejmě slátanina

*u toho koupeného TP už nevím jaký byl psaný typ motoru (vzali mi ho na DI :D), jen vím že se neshodoval se skutečným podle 1.TP...

...řekl bych že ty rozdíly ve výkonu a rychlosti jsou upraveny jen v řídící jednotce kvůli normám pro danou zemi, ale ty objemy mi nejdou do hlavy !!!??? těch 1891 je skutečně psáno v obou orig. TP! ...takže tam mohla být 4bodovka?? byly GRIčka i 4bodové?

podotýkám, že výměnu karosérie mi schválil koncesionář na základě částečné shody vin a rozdílu r.v. ;)

[upravil dne 26/12/05 Tommate]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...