Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci, umíte někdo poradit,mám 806 2.1 td,když se mi zahřeje na cca 75 st. tak se zapnou ventilátory a jedou pořád i při vypnuté klimě, často mi bliká stopka a teploměr, že jsem přehřátý, ale teploměr funguje dobře a ukazuje, takže nevím, jestli mám vyměnit spínač na pumpě( jsou tam dva vedle sebe, jeden teploměr a druhý asi spínač podle tvaru, když ho odpojím, tak se rozjedou ventil. i při st. motoru na plno), nebo to může být i něčím jiným?

A ještě se mi občas stává, že mi začne problikávat celé auto, jako že je malé napětí, ale aletík mám loni po repasi a při vypnutí a nastartování to nedělá, jenom sem tam během jízdy.díky

Odesláno

Najprv by som prešiel ukostrenia a kontakty na baterke v takom prípade.Poprípade kontakty na spínačke a poistkových skrinkách.

Odesláno

No, tak jsem odpojil kontakty od čidel, při odpojení pravého dvoupinového se rozjely ventilátory na plno, vystříkal wd-éčkem, zapojil na zpět , prostříkl jsem i alternátor a zatím týden bez poruchy, tak asi byly jenom zaoxidované kontakty. Snad to bylo ono a bude zase chvilku pokoj.

Odesláno

pokud mas digi klimu,tak to hnede cidlo,ktere jsi asi prostrikaval ovlada prave saharu. Ovlada asi neni presne slovo,ale dava info dal,jelikoz jsem si u sebe taky vsiml,ze kdyz se mi zpousteli ventilatory,stacilo pohybat s konektorem a byl klid,ale stejne to obcas delavalo,coz mi aj ukazovala kontrolka prehrati. sahary u digi klimy maji regulaci a tak pokud je auto zahrate jen o trosku vic,tak se toci malo a az po spusteni klimy nebo vetsiho teplotniho zatizeni motoru se spusti na vetsi tocky. U me pomohla vymena za nove.

Odesláno

pokud mas digi klimu,tak to hnede cidlo,ktere jsi asi prostrikaval ovlada prave saharu. Ovlada asi neni presne slovo,ale dava info dal,jelikoz jsem si u sebe taky vsiml,ze kdyz se mi zpousteli ventilatory,stacilo pohybat s konektorem a byl klid,ale stejne to obcas delavalo,coz mi aj ukazovala kontrolka prehrati. sahary u digi klimy maji regulaci a tak pokud je auto zahrate jen o trosku vic,tak se toci malo a az po spusteni klimy nebo vetsiho teplotniho zatizeni motoru se spusti na vetsi tocky. U me pomohla vymena za nove.

vyměnil jsi jako nové čidlo, jestli jsem to pochopil dobře, taky jsem o tom uvažoval, přístup je tam v pohodě, tak pokud to bude dělat, tak asi pujde nové, díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...