petr.inout Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Ahoj kluci, umíte někdo poradit,mám 806 2.1 td,když se mi zahřeje na cca 75 st. tak se zapnou ventilátory a jedou pořád i při vypnuté klimě, často mi bliká stopka a teploměr, že jsem přehřátý, ale teploměr funguje dobře a ukazuje, takže nevím, jestli mám vyměnit spínač na pumpě( jsou tam dva vedle sebe, jeden teploměr a druhý asi spínač podle tvaru, když ho odpojím, tak se rozjedou ventil. i při st. motoru na plno), nebo to může být i něčím jiným? A ještě se mi občas stává, že mi začne problikávat celé auto, jako že je malé napětí, ale aletík mám loni po repasi a při vypnutí a nastartování to nedělá, jenom sem tam během jízdy.díky Citovat
ferinko2 Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Najprv by som prešiel ukostrenia a kontakty na baterke v takom prípade.Poprípade kontakty na spínačke a poistkových skrinkách. Citovat
petr.inout Odesláno 20. červenec 2015 Autor Odesláno 20. červenec 2015 jo, baterku a altík jsem prošel, vše ok, ale zkusím teště tu pojistkovku, díky za tip, dám vědět, Citovat
petr.inout Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 No, tak jsem odpojil kontakty od čidel, při odpojení pravého dvoupinového se rozjely ventilátory na plno, vystříkal wd-éčkem, zapojil na zpět , prostříkl jsem i alternátor a zatím týden bez poruchy, tak asi byly jenom zaoxidované kontakty. Snad to bylo ono a bude zase chvilku pokoj. Citovat
johndavid Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 pokud mas digi klimu,tak to hnede cidlo,ktere jsi asi prostrikaval ovlada prave saharu. Ovlada asi neni presne slovo,ale dava info dal,jelikoz jsem si u sebe taky vsiml,ze kdyz se mi zpousteli ventilatory,stacilo pohybat s konektorem a byl klid,ale stejne to obcas delavalo,coz mi aj ukazovala kontrolka prehrati. sahary u digi klimy maji regulaci a tak pokud je auto zahrate jen o trosku vic,tak se toci malo a az po spusteni klimy nebo vetsiho teplotniho zatizeni motoru se spusti na vetsi tocky. U me pomohla vymena za nove. Citovat
petr.inout Odesláno 2. srpen 2015 Autor Odesláno 2. srpen 2015 pokud mas digi klimu,tak to hnede cidlo,ktere jsi asi prostrikaval ovlada prave saharu. Ovlada asi neni presne slovo,ale dava info dal,jelikoz jsem si u sebe taky vsiml,ze kdyz se mi zpousteli ventilatory,stacilo pohybat s konektorem a byl klid,ale stejne to obcas delavalo,coz mi aj ukazovala kontrolka prehrati. sahary u digi klimy maji regulaci a tak pokud je auto zahrate jen o trosku vic,tak se toci malo a az po spusteni klimy nebo vetsiho teplotniho zatizeni motoru se spusti na vetsi tocky. U me pomohla vymena za nove. vyměnil jsi jako nové čidlo, jestli jsem to pochopil dobře, taky jsem o tom uvažoval, přístup je tam v pohodě, tak pokud to bude dělat, tak asi pujde nové, díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.