brixtr Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 (upraveno) čauves lidi mám dotaz...naskytla se mi možnost koupit levně citroen c5 2,0hdi z roku 2005 v sedanu. Nemá jí někdo nebo neměl? Potřebuju všeobecný nazor co odchazí popř na co si dat bacha.Děkuju Upraveno 14. červenec 2015 uživatelem brixtr Citovat
oddie Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 To je jen jinak oblečená 406, co má místo pružin hydrauliku Co je to levně a co přesně je to za motor, RHZ? Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 35000 je to přes znamyho že mu je mě lito že nemam auto tak ukecal bratranka jj RHZ Tak to bych byl happy 406 jsem miloval Citovat
oddie Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Jestli je to auto fakt pěkný, tak klidně, jinak to není nijak výjimečná cena, ty C5 se obecně prodávají za málo. Je to o trochu masivnější bago než 406, ale základ je v podstatě stejný. Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 320 000km. nebourany garažovaný po nekuřákovi, pravidelně servisovano + sada zimních gum na diskach..na autě jsou letní na alu...ja jsem pravě koukal na net a ty ceny jsou ruzny tak nwm nwm jinak prej ho pak proda za 45000 když ho nebudu chtit proto chci vědět na co se mam kdyžtak připravit(co všechno zkontrolovat)..diagnostika všechno neukaže Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Kámoš má c5ku už aspoň 5 let (bohužel 1,8 béňo) a je s ní spokojenej. Je v nějakým Citrofóru, do SZ Ti na něj večer pošlu tydlifon (nemám rád, když někdo rozdává jen tak mé číslo a tak se ho nejdřív zeptám ...). Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 jako znam par lidi co c5 maji ale nový model..zitra se na ni pojedu podivat tak sem zvědavej Citovat
oddie Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Popravdě, sám máš stejně šanci to jen projet a podívat se, jestli to jako celek funguje, jinak nic extra nepoznáš. Není špatný mít možnost to projet po dálnici, v takovém případě otočím auto proti co nejdelšímu dálničnímu kopci a dám plnej, jak se s tím auto srovná. Ukáže se, jak táhne, jestli nepadá do nouzáku... Věci jako klepání podvozku atd. jsou případně dobré k vyjednání nějaké slevy, to není zásadní. Dobré je mít zkoušečku síly laku, jestli to nebylo zbořené a opravované. Zbytek je pak už víceméně loterie, zvlášť za tyhle prachy... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 js bych rekl, ze to za tyhle prachy je loterie jako prase sam koukam po C5 ale s rozpoctem o jednu nulu vys Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 js bych rekl, ze to za tyhle prachy je loterie jako prase sam koukam po C5 ale s rozpoctem o jednu nulu vys tak to u mě nehrozí ja to budu kupovat hlavně kvuli přitelkyni a počitam s tim že ho budu mit tak rok dva ale zase nechci žadnou felicii Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Minimaxa: ne, to bych mel dve novy C5 a jednoho Logana britrx: zrovna nedavno jsem v HoPo videl jednu tuhle starou C5 a evidentne mela v hajzlu predni tlumice, protoze skakal jak nejaky kubanec v USA, ale tam tak v tech autech skakat chtej..... tak bacha, ten najezd je fakt velkej edit: nechces za 45 406 coupe v automatu a v trilitru? Citovat
oddie Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Nájezd 320tis km na tenhle motor je směšnej, i moje bývalá 406 se stejným motorem má aktuálně min. o kilo víc, dtto Dušanův Evasion se stejným motorem. A ten starší model C5 mi přijde přes to, že je starší, míň rizikovej než ten novější. Kdybych musel náhodou narychlo řešit pořízení auta, klidně nějakou C5 za +- pade vezmu, s tímhle motorem. Citovat
barenst Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 (upraveno) C5 nemuze mit spatne tlumice , žadné nemá - jaky je to rok , do roku 2004 se stejne jako 406 407 odchazel pocitac tedy ze BSi nekomunikovalo . jinak stale odchazi kosti na predku , kontrolu zaslouzi servo , stejne jako 407 (teklo) ,zadni ramena pokud vrzaji nebo jsou kola do A je treba vymenit loziska v ramenou cca 5000t. , kontrolovat i sjizdeni zadnich brzd ramena jsou železo a brdic hlinik , dobre je i kontrola ricni brzdy jestli se lanko vraci .(ručka je na předku) jinak najezd neni velky ale tohle vse uz by melo byt aspon 1 az 2 meneno (ja delal zadni ramena 2x , zadni brzdy taky a predni brzdice taky nove a to mam 250) vevnitr jeste odchazela klapka u klimy (protocila se a sel treba na levo teply a pravo studeny vzduch ) Upraveno 14. červenec 2015 uživatelem barenst Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Scratch za 350 000 to bude starší ne?za 350000 už mas novou 308sw:-) ? Citovat
brixtr Odesláno 15. červenec 2015 Autor Odesláno 15. červenec 2015 tak jsme se domluvily jediná chybička je že tam neukazuje ten prostřední displey pod oknem..možna pojistka to se ještě pak podívam..jinak zahul jsme tomu daly pěknej a do kopce to tahlo krasně Citovat
brixtr Odesláno 15. červenec 2015 Autor Odesláno 15. červenec 2015 Tak ted hsem sedel hodinu u pocitace a jsem mimo. I kdyz se to procital i tady tak se nevyznam v prehlasovani auta jak to je ted... Byl by nekdo tak hodny a napsal co se ma vsechno udelat nez to prihlasim na sebe. V patek mame sraz a rovnou to chcem prehlasit ale az tak jednoduchy jak to bylo uz neni :-( Citovat
oddie Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Je to jednoduchý furt stejně. Akorát se všechno dělá na úřadě místně příslušném trvalému bydlišti prodávajícího. K převodu je třeba evidenčka na nového majitele, zelená karta na nového majitele, samozřejmě TP. Pokud jste tam oba, nic dalšího, pokud to bude vyřizovat jen jeden na plnou moc, ta musí být s ověřeným podpisem, to je změna oproti dřívějšku. Citovat
brixtr Odesláno 15. červenec 2015 Autor Odesláno 15. červenec 2015 Takze nejdriv to jet pojistit pak na stk a pak na urad jestli tomu rozumim...kdyz sem kupoval 406 tak sem pojistku resil az nakonec prave Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 no jen bacha s tim najezdem aby tam nebyly investice za dalsich 35 co si pamatuju tak jsi se musel zbavit 406 protoze na ni nebyly penizky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.