Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

to na obrazku je primo moje radio...

ale tak objednal jsem to za ty prachy proc ne a kdyz to pojede tak to pojede, kdyz ne tak to preprodam

dik za odpoved :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdarec panove, jeste ze otravuju, je nekdo v okoli brna, pripadne jihomoravsky kraj hodoninsko, kdo umi povolit cd changer, pripadne navod jak se to dela a jakou diagnostiku je potreba? kamos to v servisu zkousel s bosch a nejak mu to neslo, v peugeotu v brne zas rekli, ze to nikdy nedelali a nejsou si nicim jisti a ze by meli cas tak na konci srpna, coz je dost dlouha doba, diky za odpoved

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak to pánové v Brně v Peugeotu jsou pěkný vocasové... Potřebuješ origo diag a je to položka rádia... Hned pod tím je položka RT3, do tý nechodit, ale v tý položce rádia je CD changer, kde se jenom zapne... Otázka minuty...

Odesláno
V 7/27/2017 at 20:03, kameja napsal:

zdarec panove, jeste ze otravuju, je nekdo v okoli brna, pripadne jihomoravsky kraj hodoninsko, kdo umi povolit cd changer, pripadne navod jak se to dela a jakou diagnostiku je potreba? kamos to v servisu zkousel s bosch a nejak mu to neslo, v peugeotu v brne zas rekli, ze to nikdy nedelali a nejsou si nicim jisti a ze by meli cas tak na konci srpna, coz je dost dlouha doba, diky za odpoved

cau, myslim ze mistni clen John to v Brne zvladne :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj chlapi. Koupil jsem multimedialni radio din2 chtěl jsem ho vyměnit za kazetovou RB3 ale nevim jestli to pujde přemontovat aby vše fungovalo jak má. jde mi i o palubni počítač a ovládání pod volantem. Děkuji za jakoukoli radu pomoc a nebo návod.Díky petrol007 peugeot307 break 2003 1997Hdi 66kw

20170916_155653_resized.jpg

Upraveno uživatelem Petrol007
foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...