Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ventilator topeni si ze me utahuje

Recommended Posts

Odesláno

To je právě nejspíš ono... Špatný kontakt v konektoru... Sice jsi to stáhl k sobě, nějak se to tam zapříčilo, leč ten kontakt nebude nic moc... Po delší jízdě zkontroluj jestli to nehřeje.

Odesláno

Tak mam pocit ze problen he v ton posouvatku na min a max kdyz se ho dotknu zapraska neco v palubce a vypne zapne kdyz ho nadzvednu treva tak se rozbehne atak furt

Odesláno (upraveno)

Zkusil bych se prve podívat na ty kontakty nic za to nedáš stačí sundat kryt papundekl pod přihrádkou spolujezdce stačí k tomu šroubovák a pohnout tou kostkou nebo omakat kabely pokud to bude reagovat je chyba tam je to jednoduší než rozebírat ten panel.

Už jsem četl že jsi to zkoušel tak pokud to pak fungovalo bez problému i s manipulací tou páčkou tak je chyba tam mě taky občas stačilo ventilátor vypnout a hned zapnout tak se občas chytl nejednoduší je prostě nechat ventilátor běžet a promakat kontakty když se vypne problém je tam. 

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Už jsem psal několikrát: Kaýdý špatný kontakt lze poznat hřáním přechodu! Jestli je to tam, pozná to rukou... Ale chce to, aby to aspoň chvíli běželo, aby se to ohřálo.

Odesláno

Vyřešeno spatný kontakt v potenciometru...

Oddělal sem kryt, vzal ubrousek na cisteni brejli (lehce lihový) a cele sem to očistil a uz to slapalo tak sem to radsi jeste nastrikal 2x Kontakt sprejem parkat tam a zpatky a je to ready zatim to slape jak hodinky... uvidime jak dlouho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...