Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Turbo a chiptuning na 307 2.0i 16V .... da sa to??

Recommended Posts

Odesláno

Tak dik :) Som kludnejsi, ze to az tak markantny rodiel neni :)

Viac by ma zaujimalo to 136 kono HDi-cko :o

To moze byt pekna pecka stym krutakom :)

Asi tam dam ten filter pre lepsi pocit, ako to uz niekto spomenul :D

:roker

Odesláno

Hmm... inak dnes som pozeral, ze ten 2.0i motor ten motorovy priestor je tam dost natesno :).. tam sa ten 3.0 V6 asi nezmesti :mrk

Takze asi predsa len to turbo.. :D

Uz len najst niekoho kto mi vymysli ako nato :myslim

[upravil dne 22/11/05 ALFWORKS]

Odesláno

Pokud je to jenom pro pocit že chvceš mít víc koní pod kapotou, tak to stojí hrozný prachy (odhadem 60-170 tkč za 180 -250 PS).

Pokud úpravy, tak auto které má rozumný hmotnostní poměr (protože ne vždy a zásadně je to o koních pod kapotou, 99 % aut pobyješ se standartním motorem, ale lehkou kastlí), se základní vlastností aerodynamiky auta, že se ve 160 km/h přisává k asfaltu. Takže rodinné auta si můžeme rovnou škrtnout ze seznamu.

Spíš je to fajn sledovat, když to někdo dělá na autě jako takové domácí pokusy. Kamoš dělá Civika v turbu. Jede nádherně, ale jen tak 10 - 30 km, pak jde těsnění pod hlavou ven. Ještě mají hodně práce před sebou.

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Pokud je to jenom pro pocit že chvceš mít víc koní pod kapotou, tak to stojí hrozný prachy (odhadem 60-170 tkč za 180 -250 PS).

Pokud úpravy, tak auto které má rozumný hmotnostní poměr (protože ne vždy a zásadně je to o koních pod kapotou, 99 % aut pobyješ se standartním motorem, ale lehkou kastlí), se základní vlastností aerodynamiky auta, že se ve 160 km/h přisává k asfaltu. Takže rodinné auta si můžeme rovnou škrtnout ze seznamu.

Spíš je to fajn sledovat, když to někdo dělá na autě jako takové domácí pokusy. Kamoš dělá Civika v turbu. Jede nádherně, ale jen tak 10 - 30 km, pak jde těsnění pod hlavou ven. Ještě mají hodně práce před sebou.

nemluvis nahodou o alienovi??

Odesláno

Vzdycky si clovek na neco zvykne a chce vic.. ale stezovat si nemuzu :D Btw. kompresorem bych nepohrdnul Smile01.gif

Původně zaslal: ALFWORKS

Tak so 405 T16 by som ani ja nemal problem :) to uz ani netreba tunit :) :)

Ale fakt sa mi to zda divne, ze tie 2 litre su od seba az tak rozdielne... :myslim

tak 100 tisic mi nestoji do toho vrazit..

cele auto som kupil za 250t Sk :) co je myslim fajn cena :cool:

Odesláno

Matt: Jo, Alien.

Bude na tom ještě hodně práce .... Jsem to prozatím neskouknul, ale říkal že s tím dojezdem to prozatím není nijak stálý ..;)

Až to bude v cajku, tak to bude zajímavý počin.

Odesláno

alfworks : nikdo nerika ze nejde, jen je to strasne moc moc prace a odladovani nez se podari to zprovoznit do nejakyho stavu aby to vydrzelo nejakej rozumnej pocet km, schvalne to zkousime na civicovi z 91ho protoze kdyz neco odejde tak to neni takova tragedie, az dodelame tohle a budem presneji vedet co a jak tak se treba pustime do nejakych novejsich aut :super:super:super

Odesláno

No tak mi niekto povedzte, ze preco sa da vytunit Civic, ale nie 307-ka :).. ked mne sa moja 307 tak paaaci :mrk:papa

Ale da sa spravit aj 307 cka,a aj bez turba sa dostanes na cca 180-190PS,ale prichystaj si balik

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Matt : Tak tos ty, ta tajemná magická síla spolupracující s Alienem :super

Furt se k němu chystám vypravit, bu? je Alien nemocný, nebo někde trandá ...

jj to budu asi ja :) nevim jestli tajemna sila ale snazim se mu pomoct kdyz potrebuje, tvoje auto sem na dilne jeste nevidel ale uz mi o nejake 205ce co delal rikal, tak nevim jestli je to ta tvoje, alien by mel byt na mobilu porad

Odesláno
Původně zaslal: dusan

No tak mi niekto povedzte, ze preco sa da vytunit Civic, ale nie 307-ka :).. ked mne sa moja 307 tak paaaci :mrk:papa

Ale da sa spravit aj 307 cka,a aj bez turba sa dostanes na cca 180-190PS,ale prichystaj si balik

Hm :) konecne jedna konstruktivna a potesujuca sprava :mrk .. no tak schvalne... odhadom aky balik?.. aby som zacal sporit :D

Odesláno

Původně zaslal: dusan

Hm :) konecne jedna konstruktivna a potesujuca sprava :mrk .. no tak schvalne... odhadom aky balik?.. aby som zacal sporit :D

Ak chces dosiahnut tych 180-190PS,tak treba ostre vacky+kovane piesty na zvysenie kompresie+upravit hlavu+programovatelnu RJ+zvody+stredny tlmic+koncak

Moj odhad len za hardware cca120Sk bez roboty

Pri takejto uprave je nutnost tankovat 99 a lepsie,a zivotnost motora rapidne dole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...