Dano406 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Přeji pěkný podvečer všem, Mám velkou prosbu.Po dojetí jsem chtěl vypnout motor a nebyl jsem schopen otočit klíčkem. Klíček zůstal v druhé poloze a nejde s ním vůbec pootočit.Tak jsem to chcípl přes kvalt. Snažím se tu spínačku nějak vykuchat a nedaří se mi to. Podle chytré knihy by se měl klíček dát do polohy 1 a potom zamáčknout caplík,ale protože nejde s tím klíčkem ani pohnout tak sem v pasti. Poradí někdo jak na to? Dík za jakoukoli radu. Citovat
oddie Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Pokud nejde klíčkem otočit, budeš muset caplík odvrtat Citovat
Dano406 Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Jelikož nešel sundat ten plast s imo,tak jsem použil metodu cuk sem,cuk tam a podařilo se mi sundat plastový obal klíče Sundal jsem cívku imo a budu doufat,že není vadná.Jelikož nešlo pořád tím klíčem otočit,tak přišla na řadu gumová palička a poklep na spínačku s postupným točením planžety s pomocí kleští.Po urputném boji se podařilo klíčkem otočit.Nakonec jsem ji teda vytáhl ven,ale kokazil jsem si tu elektro část.Tím,že jsem použil tu kleště,tak jsem vylomil ten plast ve tvaru Y do kterého má zapadnout mechanika. Takže budu muset někde sehnat jinou spínačku Citovat
Dano406 Odesláno 2. červenec 2015 Autor Odesláno 2. červenec 2015 Tak dnes zakoupena jiná elektrická část spínačky.Vyměněno a zase plně funkční. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.