Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přeji pěkný podvečer všem,

Mám velkou prosbu.Po dojetí jsem chtěl vypnout motor a nebyl jsem schopen otočit klíčkem.

Klíček zůstal v druhé poloze a nejde s ním vůbec pootočit.Tak jsem to chcípl přes kvalt.

Snažím se tu spínačku nějak vykuchat a nedaří se mi to. Podle chytré knihy by se měl klíček dát do polohy 1 a potom zamáčknout caplík,ale protože nejde s tím klíčkem ani pohnout tak sem v pasti.

Poradí někdo jak na to?

Dík za jakoukoli radu. 

Odesláno

Jelikož nešel sundat ten plast s imo,tak jsem použil metodu cuk sem,cuk tam a podařilo se mi sundat plastový obal klíče  :aut

Sundal jsem cívku imo a budu doufat,že není vadná.Jelikož nešlo pořád tím klíčem otočit,tak přišla na řadu gumová palička a poklep na spínačku s postupným točením planžety s pomocí kleští.Po urputném boji se podařilo klíčkem otočit.Nakonec jsem ji teda vytáhl ven,ale kokazil jsem si tu elektro část.Tím,že jsem použil tu kleště,tak jsem vylomil ten plast ve tvaru Y do kterého má zapadnout mechanika. :mad: 

Takže budu muset někde sehnat jinou spínačku :(  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...