tarbo11 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Zdravím,mám opět dotaz,tentokrát jsem zkusil napřed hledání,aby mne někdo nenapadl,že "otravuju".Nějak mi blbne dálkové,začalo to dělat za dne na den.Prostě jde to dálkovým zamknout i odemknout,ale někdy normál z 10-20 metrů,někdy musím stát ůplně u auta.Baterku v ovladači jsem měnil,klíč spároval a je to pořád stejné.Většinou to nejde z dálky odemknout,když auto delší dobu stojí zamknuté(třeba přes noc). Citovat
punkac Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Ano, kolikrát je tento typ baterky ležák na krámě a člověk vlastně koupí "novou vybitou" Citovat
tarbo11 Odesláno 30. červen 2015 Autor Odesláno 30. červen 2015 Baterku jsem měřil a je dobrá,zkusil jsem i zatíženou a je vpoho.Mám ale podezření na ovladač,když nechám otevřená okna,tak je nezavírá,zkoušel jsem to a třeba až třetí pokus. Citovat
Dave_k Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 (upraveno) Většinou je na tom blistru datum výroby (měsíc/rok). Člověk si to musí holt hlídat. Upraveno 30. červen 2015 uživatelem Dave_k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.