Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým mám peugeot 406 2.1td ale predchádzájúci majitel sa hral z elektrikou a pridal nieaké rele na ventilator chladenia lebo sa mu nespínal či čo .. a nakoniec to celé doplietol .. Takže potreboval by som schému zapojenia Ventilátoru chladenia a ešte plus schému zapojenia klimatizácie ... mohol by mi ju niekto poslať ? Vopred ďakujem :)

Odesláno (upraveno)

v jak na to su schemy na new model ,old schemy ma len Haynes (UK) ale tie su aj tu v sekcii ke stazeni myslim ale komplet klima neni ani v jednej knizke len sahary a tlakovy spinac

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Poslal jsem ti přes úschovnu schemata i knížku Jak na to a v ní jsou také schemata. Nestačí, není to tam?

nič mi neprišlo mohol by si mi to poslať na mail ? 

Odesláno

Schemata jsou podle toho, zda máš jeden, nebo dva ventilátory.

Jeden ventilátor má předřadný odpor.

Dva ventilátory jsou spojeny seriově na nižší rychlost a paralelně na vyšší rychlost.

V principu to bývá dělané tak, že ventilátor sepne na nižší rychlost vždy, když zapneš klimu, a krom toho, když je vyplá klima, tak spíná na nižší nebo vyšší rychlost podle teploty vody.

"Auto bylo napadeno kutilem" je nepříjemný případ, přinejmenším proto, že teď se musíš rozhodnout, zda obnovíš origo zapojení anebo budeš resuscitovat to nové (bastl).

Odesláno

Schemata jsou podle toho, zda máš jeden, nebo dva ventilátory.

Jeden ventilátor má předřadný odpor.

Dva ventilátory jsou spojeny seriově na nižší rychlost a paralelně na vyšší rychlost.

V principu to bývá dělané tak, že ventilátor sepne na nižší rychlost vždy, když zapneš klimu, a krom toho, když je vyplá klima, tak spíná na nižší nebo vyšší rychlost podle teploty vody.

"Auto bylo napadeno kutilem" je nepříjemný případ, přinejmenším proto, že teď se musíš rozhodnout, zda obnovíš origo zapojení anebo budeš resuscitovat to nové (bastl).

no chcel by som obnoviť origo .. teda nie ja .. ale mám šikovného autoelektrikára ktorý mi to bude zapájať .. snáď sa to podarí .. už som bol zúfalý že sme nemali ani schémy chcel som to už zaniesť do peugeotu no neviem či by to bol lacný špás .. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...