Palinkoo Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Zdravým mám peugeot 406 2.1td ale predchádzájúci majitel sa hral z elektrikou a pridal nieaké rele na ventilator chladenia lebo sa mu nespínal či čo .. a nakoniec to celé doplietol .. Takže potreboval by som schému zapojenia Ventilátoru chladenia a ešte plus schému zapojenia klimatizácie ... mohol by mi ju niekto poslať ? Vopred ďakujem Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Poslal jsem ti přes úschovnu schemata i knížku Jak na to a v ní jsou také schemata. Nestačí, není to tam? Citovat
krtek 2 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) v jak na to su schemy na new model ,old schemy ma len Haynes (UK) ale tie su aj tu v sekcii ke stazeni myslim ale komplet klima neni ani v jednej knizke len sahary a tlakovy spinac Upraveno 24. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Palinkoo Odesláno 24. červen 2015 Autor Odesláno 24. červen 2015 Poslal jsem ti přes úschovnu schemata i knížku Jak na to a v ní jsou také schemata. Nestačí, není to tam? nič mi neprišlo mohol by si mi to poslať na mail ? Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Poslal jsem ti mail dne so 20.6.2015 15:03 nedostal jsi? Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) odkaz máš v SZ Upraveno 24. červen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Palinkoo Odesláno 25. červen 2015 Autor Odesláno 25. červen 2015 už mi to prišlo .. ďakujem no len neviem rozdeliť do akej skupiny patrí môj motor .. lebo mám 2.1td a tam taká možnosť nieje .. Citovat
P607Olda Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Schemata jsou podle toho, zda máš jeden, nebo dva ventilátory. Jeden ventilátor má předřadný odpor. Dva ventilátory jsou spojeny seriově na nižší rychlost a paralelně na vyšší rychlost. V principu to bývá dělané tak, že ventilátor sepne na nižší rychlost vždy, když zapneš klimu, a krom toho, když je vyplá klima, tak spíná na nižší nebo vyšší rychlost podle teploty vody. "Auto bylo napadeno kutilem" je nepříjemný případ, přinejmenším proto, že teď se musíš rozhodnout, zda obnovíš origo zapojení anebo budeš resuscitovat to nové (bastl). Citovat
Palinkoo Odesláno 25. červen 2015 Autor Odesláno 25. červen 2015 Schemata jsou podle toho, zda máš jeden, nebo dva ventilátory. Jeden ventilátor má předřadný odpor. Dva ventilátory jsou spojeny seriově na nižší rychlost a paralelně na vyšší rychlost. V principu to bývá dělané tak, že ventilátor sepne na nižší rychlost vždy, když zapneš klimu, a krom toho, když je vyplá klima, tak spíná na nižší nebo vyšší rychlost podle teploty vody. "Auto bylo napadeno kutilem" je nepříjemný případ, přinejmenším proto, že teď se musíš rozhodnout, zda obnovíš origo zapojení anebo budeš resuscitovat to nové (bastl). no chcel by som obnoviť origo .. teda nie ja .. ale mám šikovného autoelektrikára ktorý mi to bude zapájať .. snáď sa to podarí .. už som bol zúfalý že sme nemali ani schémy chcel som to už zaniesť do peugeotu no neviem či by to bol lacný špás .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.