Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám prosbu, nevíte někdo někdo o nějakém print serveru který by byl ale nejen na Ethernet připojení, ale i Wifi a výstup nejen USB, ale i Centronix a zvládl by starší LJ1100. I když ten Centronix není podmínkou, ale byl by lepší. Takže Ethernet a WiFi a USB print. To je nutné.

Díky za tip.

Odesláno

Používám jen Ethernet - USB, takže neporadím. Ale jestli si vzpomínám LJ1100 měla speciální konektor a speciální kabel do paralelního portu. USB neměla.

Odesláno (upraveno)

Já vím, já tam potřebuji připojit v každém případě USB a pokud by to náhodou uměl tak i Centronix. Ale na Wifi jsem nic nenašel.

Asi jedině nějaký wifi router s USB a nastavit ho jako klienta.

Něco takového jsem myslel ale s WiFi:

D-Link DPR-1061 Print Server, 2x USB 2.0, 1x Parallel Port

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

To by bylo ideální, ale už se nedělá a také jsem nenašel zda by fungoval jako klient.

Odesláno

No vzhledem, že to nemá Wifi N tak už to na nic jiného asi dneska člověk nevyužije a tak povídej co by jsi za to chtěl. Nechám se rád mile překvapit. Třeba vyměnit za něco jiného z IT, ale nebráním se i zakoupení.

Odesláno

Ne chám projít hlavou, vidím problém v zabezpečení umí to jen WEP a to tam v síti nepůjde.

Odesláno

Jasně, jenže když ta wi-fi síť jede na WPA2 a tohle má jen WEP tak to spolu nepojede.

Odesláno

Já mám někde čistý Centronix LAN print server (taková hodně malá krabička), měl jsem přes to před lety připojenýho starýho HP DeskJeta.

Odesláno (upraveno)

Kde si zobral že má len WEP? Rapsbery ide na linuxe tak záleží ako nastaviš. https://www.bitpi.co/2015/02/12/autoconnect-wifi-raspberry-pi/

Chcel som poradiť ale toto asi nebude cesta pre teba....

Někde jsem na to narazil, ale máš pravdu má to i WPA, ale nemá to WPA2, takže to nepůjde.

Ale v každém případě díky za radu.

Veverko, díky moc, to tu mám také, ale tohle potřebuji hlavně to USB a ten centronix jako bonus. V každém případě díky.

Odesláno (upraveno)

Já ho potřebuji přihlásit jako klienta do současné infrastruktůry Nkové sítě a proto musí zvládnout WPA2.

Ano to je přesně to co potřebuji, jen jsem myslel zda to neexistuje ještě s tím paralerním portem, ale to asi už nikdo dělat nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...