Sovaja Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Ahoj, mám dotaz.......asi rok mám Peugeota 206 cc 2.0 benzín 2002 a už od začátku mám problém s tím, že v určitých situacích se od přední nápravy ozve velice hlasité křupnutí. Měl jsem to už ve dvou servisech, kde oba konstatují, že to křupe, ale že neví co to je...... Na nápravě jsou komplet nová ramena(stará už byla na odpis), kosti(opět na odpis), nicméně křupání je stále stejné. Samotné křupnutí se projeví vždy, když auto rychle zatočí a jakoby na auto působí odstředivá síla......prostě když vletíte do prudší zatáčky a vy jí trošku víc říznete. Nicméně to samé se projeví i při pomalé rychlosti, kdy třeba jen na parkovišti zatočím kolama do většího rejdu. Samotné to křupnutí slyší i spolujezdec a jakoby se přeneslo i do kastle....je prostě v autě cítit. Napadá někoho z čeho by to mohlo pocházet? Řízení, nějaké vyčvachtané zuby na ozubeném kole......nebo homo kloub?...... Němněl někdo stejný problém? díky moc Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 (upraveno) horní uložení před.tlumičů, resp. jejich ložisko (zadřené,total zrezivělé) pomocník bude točit volantem z rejdu do rejdu a ty se dívej na pružinu, co je na tlumiči--pokud pružina různě poskakuje a vydává zvuky, je to ložisko uložení--dá se jen vyměnit za nové koukni i na druhou stranu... Upraveno 19. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Pepito Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Ahoj,co to bylo za servis,že na to nepřišli? Ozzy56 má pravdu Citovat
Sovaja Odesláno 23. červen 2015 Autor Odesláno 23. červen 2015 No....dva klasické venkovské servisy. Nicméně....dal jsem to tedy do třetího, kdy opět prohlédl celou nápravu a konstatoval, že v pohodě, sice to tam loupe, ale nic nenašel. Jenže druhý den volal servisák, že je auto nechalo na testovací jízdě v křižovatce a že to musel dotáhnout na laně a že je v čudu celá převodovka. Lehce mě přejel mráz po zádech......no na konec to byla "pouze" prasklá poloosa. Takže výměna a dnes si žena byla pro auto. Prý se jí zdá, že tam luplo znovu, ale uvidím, až se s tím projedu já. Pokud to bude lupat pořád, půjde se na ty ložiska.....koukal jsem, že to jsou stovkové položky...takže nic strašného.... díky Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 k tomu, co ,,diagnostikoval'' převodovku už nejezdi, pravděpodobně dřív mluví, než uvažuje...,a to je hrozná kombinace Citovat
punkac Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Jo až to budeš měnit, nedávej tam ložiska značky Monroe.... Jsou to šmejdy a za půl roku to budeš měnit znovu ps: toto platilo pro ložiska na 406 2.1 TD Citovat
oswaldik Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Ja som tiez tie ložiská menil na 206ke . Tiež mi to luplo vždy v zatacke ale aj na mieste keď som tocil plný rait z jednej strany do druhej. Inak pekne bolo vidno aj na pruzine ako seka keď sa tocilo volantom. robota na tri hodinky oby dve strany. Citovat
Sovaja Odesláno 18. červenec 2015 Autor Odesláno 18. červenec 2015 (upraveno) Ahoj, tak jsem nechal vyměnit ty ložiska.....vyblejsknul jsem stav ložisek + krabku od nich. Vypadaj jetě, ale točej se.....ne ideálně, ale točej. Nicméně praskání jede vesele dál.....možná už ne tolik, ale je tu pořád. Prakticky vždy v tom rupne, když sednu do studeného auta, vycouvám z parkovacího místa a pak zařadím jedničku a vyjedu a otočím volantem, v tu chvíli se ozve rána. Nějaký další nápad? díky Upraveno 18. červenec 2015 uživatelem Sovaja Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 Homokineticky klb sa menil spolu s polosou alebo nie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.