Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

měl jsem auto v servisu a jeden z požadavků na mechanika bylo aktivovat CD měnič v rádiu. Mechanik mě nepotěšil, přišel s tím, že v diagnostice tuhle položku vůbec nenašel, což mi přijde docela divné. Hlavně když tlačítko na rádiu (RD3) normálně je.

Není tady někdo z okolí Liberce, kdo by byl schopen mi měnič aktivovat? Nejdál jsem schopný dojet do Prahy, ale to už bych se musel fakt moc přemlouvat :-D

Odesláno

Ceepere, u HonzyZ jsem osobně byl a mohu ti jedině doporučit, aby ses přemluvil ho navštívit. HonzaZ je velmi šikovný člověk, který na mé RD3 právě cd-changer bez problémů aktivoval a k tomu spoustu jiných užitečných věcí :papa

Odesláno

Lidi mající diag tady v Liberci a okolí jsou, jen se tím třeba nechlubí nebo nechodí na fórum tak často, aby se ozvali týž den, kdy se někdo zeptá. :papa

Odesláno (upraveno)

STRÁŽ POD RALSKEM 

Proč si nejedeš v Liberci do Peugeota tam ti udělají tak 200-300kč je to hned hotové. Pokud někam pojedeš tak zaplatíš cestu

Upraveno uživatelem kacaba12
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...