607hdi Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 (upraveno) Zdravím, nevíte někdo co to může být, když mi rozsvítí rezerva při dojezdu 270 km a podle najetých km to tak odpovídalo, že už jsem najel 150 km co jsem byl naposled za 500 na shellce, tak jedu pro naftu, čerpám čerpám a zasekne se mi to při nějakejch 17 litrech a začíná to vytejkat, nějak mi to nesedí na 80 litrovou nádrž. Už se mi to stalo několikrat, tak nevím. Nemůže být nějak zasraná nádrž nebo zavzdušněná či něco takového? 607 2.7 HDI automat rv 2005 Děkuju Upraveno 12. červen 2015 uživatelem 607hdi Citovat
Alex.1a Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 ...kolega mívá podobný problém na Citroenu...špatný snímač na plováku v nádrži...zjednodušeně řečeno. Citovat
Agrafik Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 To se blbě radí, jedině snad vypustit nádrž. Tankování za 500 je špatně. Citovat
miko-art Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 Asi to bude ten plavák. Ale je to dosť drahé, plavák (a snímač hladiny paliva) je spolu s palivovým čerpadlom jeden náhradný diel (dal som zaň pred cca 3 rokmi 120 €) A ešte, keď máš dízel, od správneho fungovania plaváku závisí aj dávkovanie aditíva po natankovaní, čo múže spôsobovať následné problémy s FAPkom - riešil by som ten plavák. Odmontuješ zadné sedadlo a na pravej strane je čierny okrúhly kryt, pod ním je celý ten sersan (čerpadlo, plavák) zaistený plastovým prstencom. Keď to vyberieš, dá sa to zmerať merákom (mení to odpor) pri pohybe plaváka (sú tam len dva drátiky do toho meracieho meandra) a dá sa vidieť aj okom, či to nie je niekde potentované. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.