milos 207 1,4 hdi Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) zdravim ! Ospravedlnujem sa za zalozenie novej temy no nechce sa mi tu hladat temu na vymenu tlmicov ,ak je vobec zalozena !! Menil uz z vas niekto doma predne tlmice na 207 alebo to nechal na servis ? je to zlozite ? vdaka a pekny tyzden Upraveno 10. červen 2015 uživatelem milos 207 1,4 hdi Citovat
ferinko2 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Ak nemáš sťahováky na pružiny tak to neskúšaj. Citovat
HonzaC2 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Hobby stahovak stoji cca 300-400kc, da se to, ale s profi stahovakem to jde mnohem lip. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 sundej kolo a sám se podívej, co budeš muset odšroubovat, abys vytáhl tlumičovou vzpěru (tlumič s pružinou)--není toho moc, dá se to doma lehce udělat, ale pokud nemáš čím pružinu stlačit, tak je opravdu lepší dát tlumič s pružinou garážníkovi, který tlumič vymění za pár korun a sám si to pak zase nahodíš do auta, je to levnější, než dát auto do servisu geometrii před. nápravy při výměně tlumičů dělat nemusíš (výrobce nevyžaduje), ale já bych ji s novými tlumiči nechal udělat Citovat
HonzaC2 Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Mne delal vymenu predniho ulozeni na prave strane na C4GP garaznik, ktery predtim delal servisaka PSA. Vysledek stal za hovno. Domrvil horni diru v pistu tlumice, ktera slouzi pro aretaci pistnice pro dotazeni/povoleni matic na pistnici. Matici, ktera drzi pruzinu a ted nevim z hlavy dotahuje se nekdo do 80nm, tak tu dotahl tak, ze jsem se u toho malem posr*l, kdyz jsem pak menil tlumice. Druha strana narpsoto bez problemu. Jo a perlicka navrch - nechal tam starou misku - tu posledni, ktera drzi tlumic aby nevypadl z auta kdyz vyvesis kola, tak nechal tu starou puvodni, pritom videl, ze je po ni a ta guma co ma byt na okraji na ni uz vubec nedrzi. Cely vysledek byl ten, ze po jeho vymene, tak zaclo mlatit jeste vice, tak jsem 14 dni na to jiz sam vymenil vse jeste jednou vcetne tlumice a kompletniho ulozeni. On vymenil jen misku a lozisko. Ta miska, kterou tam nechal starou stoji cca 120kc. Mohl kdykoli zavolat a rict ze to ma za sebou, ale on to tam dal zpatky. Proste mantak. Takze pokud je tazatel trochu zrucny, doporucil bych mu to udelat svepomoci sam. Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 12. červen 2015 Autor Odesláno 12. červen 2015 dakujem za rady!cize bez stahovakov pruzin sa nemam radsej do toho pustat?! skusim dat dole koleso(ako bolo vyssie pisane) a pozriem sa na to! vdaka pani a pekny vikend Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 Menil jsem. Stahovak potreba opravdu je kazdopadne co me prekvapilo tak v 60 tis km uplne vyrezle horni predni lozisko. Jo a taky mrkni jestli mas doma golu orech na poloosu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.