marioff Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Caute, nelepil niekto folie na stredovy panel, vyduchy vetrakov a lemovanie vnútorných kluciek nejakou fóliou? Na predchadzajucom aute som mal dreveny dekor, teraz strieborny a moc sa mi nepaci... Resp. nevymeni niekto komu sa dreveny nepaci za strieborny ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 a co treba vodni transfer ?? (waterprinting)ono neco lepit je dost nafigu - tes sem skousel modrej karbon manzelce na klicky a zrcatka a malem sem si z toho striknul Citovat
marioff Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 (upraveno) ved prave, ja som dnes skusal nalepit na ten jednoduchy predny lem okolo klucky foliu a slo ma porazit... stale tam boli nejake hrce na zahyboch.. a este ruky som si dopalil na teplovzdusnej pistoli ... poznas nikoho kto to robi??? nasiel som ze asi to ide aj doma https://www.youtube.com/watch?v=MA731ARieXQ Upraveno 2. červen 2015 uživatelem marioff Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 ja to delal jen fenem - na ty slaby folie to staciu nas v koline to jeden manik dela a po meste lita s feldou pick-up kazde kolo jina barva a jinej vzor jinac koukal sem an ebay kolik stoji folie - nejsou drahe ale ta chemie okolo Citovat
marioff Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 ono to neni v 307 moc clenite, jedine ta spodna cast stredového panela ma desi... ta chemia - je vlastne iba ten aktivator nie? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 jo na ebay asi za 30 dolarua pak spodni barva a horni lak Citovat
marioff Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 spodna farba tam uz je .. jj + matny lak... nasiel som aj na Slovensku... http://www.hydrografika.sk/eshop/hydrografika/aktivator asi objednam a vyskusam... jednoduchse riesenie ako to lepit asi Citovat
petan307SW Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Lepsi nez klasicka folie, je folie ve spreji. Rozeberes, nastrikas, namontujes a hotovo. Treba RacerDip... Citovat
marioff Odesláno 4. červen 2015 Autor Odesláno 4. červen 2015 no len ja by som chcel imitaciu dreva, to asi v spreji nebude Citovat
P607Olda Odesláno 4. červen 2015 Odesláno 4. červen 2015 Já jsem lepil s horkovzduškou, a dobrý. Chtělo to dva lidi: jeden drží horkovzdušku 30 cm daleko, a druhý lepí - oběma rukama. Sám bych to nezvládl. A ten co drží horkovzdušku, ještě volnou rukou pomáhá, nebo podává věci. Citovat
rasty2121 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 marioff este plati ta vymena? mam drevo a akosi sa mi to nepaci kedze mam svetle sedacky Citovat
marioff Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 jj jasne... plati... vies mi to odfotit??? Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 (upraveno) Pokial su peniaze tak sa da vsetko. Napr. ja neviem doteraz vymenit ziarovku na osvetleni kurenia:) Upraveno 15. srpen 2015 uživatelem Pekos Pavelka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.