sloters Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Potřebuji náhradní adaptér pro dětskou chůvičku viz foto 7,5 V 400mA. Chůvička je philips avent scd510. Našel jsem nějaký univerzální od Hamy,ale bohužel mi prodejce nedokázal odpovědět,zda je možného ho pro chůvičku použít. Od výrobce jsem také odpověď nedostal. Koncovku až tak neřeším,tu bych případně použil ze starého adaptéru. Můžete mi s tím někdo poradit a nějaký adaptér doporučit? Díky Citovat
Sniper17 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Adaptér nebude problém sehnat ale záleží na konektoru jaký tam je. http://dhn.cz/adapter-napajeni-casio-ad-1sfp-75-v400ma-36970 Citovat
Sniper17 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Adaptér nebude problém sehnat http://dhn.cz/adapter-napajeni-casio-ad-1sfp-75-v400ma-36970 Citovat
Sniper17 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 pardon :-) jsem to chtel poupravit a takhle se to ulozilo Citovat
MotoMoto Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Každý univerzalní adaptér co bude mít ty parametry co uvádíš. Minimálně tedy ty Ampéry dodržet, když bude víc tak to nevadí. Ale samozřejmě to platí jen pro A ne pro V, tam je potřeba to dodržet a bacha na polaritu +-. Doporučuji koupit stabilizovaný, je sice dražší, ale nebude ti brumit. Citovat
Edison Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 No... s těma brumama... Měl jsem dostatečně dimenzovaný, stabilizovaný... ale... Jak je to spínané, tak to prostě bručí, pokud to není proti tomu speciálně postaveno. A to se pozná jen velmi špatně. Zejména protože je všechno čajna... Tak jsem to řešil transformátorovými stabilizovanými a je klid. Ovšem taky může být problém je sehnat. Zase.. nikomu se to nehcce dělat, když tty čajny jsou tak laciný. Problém je pak ve velikosti a hmotnosti. Ale mě to za to stojí. Citovat
MotoMoto Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Ano, souhlasím, problém je v tom, že chceme všechno co nejlacinější. Když nabídneme zákazníkovi stabilizovaný odrušený zdroj za 300,- který má 500 mAh tak si stěžuje, že to je drahé a koupí si u čongů za 80,- něco co mu doma bručí tak, že je to slyšet i u sousedů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.