Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji náhradní adaptér pro dětskou chůvičku viz foto 7,5 V 400mA.

Chůvička je philips avent scd510.

Našel jsem nějaký univerzální od Hamy,ale bohužel mi prodejce nedokázal odpovědět,zda je možného ho pro chůvičku použít.

Od výrobce jsem také odpověď nedostal.

Koncovku až tak neřeším,tu bych případně použil ze starého adaptéru.

Můžete mi s tím někdo poradit a nějaký adaptér doporučit?

Díky

post-752-0-49941300-1433140627_thumb.jpg

Odesláno

Každý univerzalní adaptér co bude mít ty parametry co uvádíš. Minimálně tedy ty Ampéry dodržet, když bude víc tak to nevadí. Ale samozřejmě to platí jen pro A ne pro V, tam je potřeba to dodržet a bacha na polaritu +-.

Doporučuji koupit stabilizovaný, je sice dražší, ale nebude ti brumit.

Odesláno

No... s těma brumama... Měl jsem dostatečně dimenzovaný, stabilizovaný... ale... Jak je to spínané, tak to prostě bručí, pokud to není proti tomu speciálně postaveno. A to se pozná jen velmi špatně. Zejména protože je všechno čajna... Tak jsem to řešil transformátorovými stabilizovanými a je klid. Ovšem taky může být problém je sehnat. Zase.. nikomu se to nehcce dělat, když tty čajny jsou tak laciný. Problém je pak ve velikosti a hmotnosti. Ale mě to za to stojí.

Odesláno

Ano, souhlasím, problém je v tom, že chceme všechno co nejlacinější. Když nabídneme zákazníkovi stabilizovaný odrušený zdroj za 300,- který má 500 mAh tak si stěžuje, že to je drahé a koupí si u čongů za 80,- něco co mu doma bručí tak, že je to slyšet i u sousedů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...