vanat Odesláno 30. květen 2015 Autor Odesláno 30. květen 2015 Jj, já vím, že jsi mi to říkal Teď už budu vědět jak se stím zase něco díky LPG stane Dnes jsem ho zkoušel celý den a starty už jsou super a šlape to jak má Dal jsem i druhý krokový motorek a nechal hodinu odpojenou baterii, aby se jednotka restartovala a i volnoběh drží super a nechcípá to Citovat
vanat Odesláno 30. květen 2015 Autor Odesláno 30. květen 2015 a ta chladící kapalina ještě nevím odkud to mizí Ale vždy vyteče pod auto na straně spolujezdce jen obsah nádobky a jinak už neteče nic. Ale auto se nepřehřívá a teplota drží, tak to ještě neřeším, ale budu muset vymontovat nádobku a podívat se jestli není náhodou někde prasklá Ale natlakovaná vždy je, takže tam asi velká díra nikde nebude. Vždy to vyteče když dojedu domů a nechám auto stát do rána, tak je u předního spolujezdcova kola kaluž Prý ta placatá kovová trubka se dost často prožere a pak to z ní teče Citovat
OK406 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Pokud Ti mizí chladicí kapalina a na pravé straně (spolujezdec) máš ,,louži", tak něco podobného jsme měl u svojí 406. Přijít na danou závadu je docela problém a to skrze přístup. Citovat
vanat Odesláno 31. květen 2015 Autor Odesláno 31. květen 2015 Přesně, louže je vždy u předního spolujezdcova kola a ten přístup je tam fakt nanic Doufám že to bude jen tou nádobkou když mizí jen její obsah a pak už je to dobré Nalil jsem i tam tu směs na utěsnění chladiču, ale vyteklo to i tak Naštěstí se auto nepřehřívá, tak na to ani moc nespěchám a až bude více času, tak to rozeberu a zkusím přijít na závadu Hlavní teď je, že auto už konečně jede Citovat
OK406 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Zkus se podívat na okolí příruby (viz odkaz na na daný příspěvek), zda-li není okolo vlhko. Pozor, může být vlhko i v okolo vodní pumpy a pod., jelikož voda se za jízdy rozstřikuje. To může zmást. Po sundání příruby se těžko hledá poškození. Stačí malá trhlinka v přírubě, která není viditelná ani pouhým okem. Je viditelná až lupou či jiným zvětšeným. Servisman by mohl vyprávět . Před sundáním příruby je nutno vypustit částečně chladící kapalinu. Osobně bych žádný přípravek na utěsnění chladícího okruhu nepřidával. Citovat
Dave_k Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Ten přípravek na zatěsnění pomáhá jen když to někde lehce sákne, ale tohle teče a to ta chemie neudrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.