Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj, já vím, že jsi mi to říkal :D Teď už budu vědět jak se stím zase něco díky LPG stane ;) Dnes jsem ho zkoušel celý den a starty už jsou super a šlape to jak má ;) Dal jsem i druhý krokový motorek a nechal hodinu odpojenou baterii, aby se jednotka restartovala a i volnoběh drží super a nechcípá to :)

Odesláno

a ta chladící kapalina ještě nevím odkud to mizí :myslim Ale vždy vyteče pod auto na straně spolujezdce jen obsah nádobky a jinak už neteče nic. Ale auto se nepřehřívá a teplota drží, tak to ještě neřeším, ale budu muset vymontovat nádobku a podívat se jestli není náhodou někde prasklá :( Ale natlakovaná vždy je, takže tam asi velká díra nikde nebude. Vždy to vyteče když dojedu domů a nechám auto stát do rána, tak je u předního spolujezdcova kola kaluž :( Prý ta placatá kovová trubka se dost často prožere a pak to z ní teče :(

Odesláno

Přesně, louže je vždy u předního spolujezdcova kola a ten přístup je tam fakt nanic :( Doufám že to bude jen tou nádobkou když mizí jen její obsah a pak už je to dobré ;) Nalil jsem i tam tu směs na utěsnění chladiču, ale vyteklo to i tak :( Naštěstí se auto nepřehřívá, tak na to ani moc nespěchám a až bude více času, tak to rozeberu a zkusím přijít na závadu :) Hlavní teď je, že auto už konečně jede :super

Odesláno

Zkus se podívat na okolí příruby (viz odkaz na na daný příspěvek), zda-li není okolo vlhko. Pozor, může být vlhko i v okolo vodní pumpy a pod., jelikož voda se za jízdy rozstřikuje. To může zmást. Po sundání příruby se těžko hledá poškození. Stačí malá trhlinka v přírubě, která není viditelná ani pouhým okem. Je viditelná až lupou či jiným zvětšeným. Servisman by mohl vyprávět :D .  Před sundáním příruby je nutno vypustit částečně chladící kapalinu.

Osobně bych žádný přípravek na utěsnění chladícího okruhu nepřidával.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...