Miguel83 Odesláno 18. květen 2015 Odesláno 18. květen 2015 Ahojte, mám na vás dotaz. Moc by mě zajímalo, jestli je reálné dát si to 307 Break zadní sedačky z SWčka - tedy 3 samostatné sedadla. Jsou uchyty na SW na podlaze jiné než jaké má Break ? Docela by mne to lákalo mít tam pohodlnější a nastavitelné sedadla a dají se realtivně dobře koupit. Jen nemám možnost nikdde porovnat můj break s SWčkem.Předem díky za odpověď Citovat
stafflik Odesláno 18. květen 2015 Odesláno 18. květen 2015 Pokud se nepletu tak právě v tomhle je podstatný rozdíl mezi break a sw. U SWčka je sedačka uchycená na taková oka z kulatinky. Zatahneš za páčku a jsou venku. U Breaku je to snad přišroubovany??? Snad poradí zkušenější, pokud ne, zítra nafotím a dodám jak je to u SWčka Citovat
Miguel83 Odesláno 19. květen 2015 Autor Odesláno 19. květen 2015 Toho jsem se bál že to bude dost odlišné... u Breaku mi to připadá stejně stupidně vymyšlené, jak mám taky u 206tky...jen jakoby zaháklé v takových okách. Pokud pošleš fotky budu moc rád. předem díky. Citovat
307rg Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 (upraveno) fotky si môžeš aj normálne vygoogliť, je to samozrejme úplne iné, musel by si prerobiť celú podlahu, čo je naozaj nereálne, na druhú stranu ja osobne vzadu nesedím takmer nikdy a hlavne mi veľmi vyhovuje rovná podlaha po sklopení sedadiel, v SW to je po sklopení o ničom, jedine vyhodiť sedadla úplne ale ani potom nemáš rovnú podlahu Upraveno 19. květen 2015 uživatelem 307rg Citovat
trinity102 Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 JJ, u breaku ta rovná podlaha nemá chybu, dá se tam docela pohodlně vyspat a jěště jsou v podlaze schránky na drobnosti. Opěradlo je přišroubované, sedák jen zaháknutý, ten se dá lehce vyndat. Citovat
Miguel83 Odesláno 20. květen 2015 Autor Odesláno 20. květen 2015 Jasné, chápu :-) plánuju s moji 307čkou častěji jeudit delší trasy, i ve čtyřech lidech a určitě bych jim rád dopřál větší pohodlí :-) Takže to spíš vidím že za čas vyměnim 307 za 308 sw a bude to vyřešené. S podlahou se mi fakt nic dělat nechce Citovat
stafflik Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 Sakra ani včera sem se k tomu nedostal. Ale pokud už to dál neřešíš..... Nebo chceš ještě ty fotky? Citovat
Miguel83 Odesláno 24. květen 2015 Autor Odesláno 24. květen 2015 dky za fotky....vypadá to hodně odlišně a dalo by to hodně práce s tím něco udělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.