rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Díky za tvůj příspěvek! No uvidím, jak to dopadne... Zítra pro to jedu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Když budeš mít možnost, zkontroluj si podlahu pod řidičem/spolujezdcem pod kobercem, mohlo by tě čekat nepříjemné překvapení, a na prahy koukej odzadu, tak to většinou začne 307rg a extom86 ohodnotil 2 Citovat
ZdrubT Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Také jsem řešil korozi nosníku za přednim kolem a prahy pod předníma blatníkama. Jinak pohoda, co se kasle týče. Jo a často praskaj pružiny, hlavně zadní. Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem ZdrubT Citovat
rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Díky hoši za rady! Podlaha ze spod vypadala dobře, pod koberce jsem se nedíval. Prahy o. k. Na ty jsem se zamířil první. Pružiny prasknou kdykoliv a asi na jakýmkoliv autě.. Kolegovi na 5 let starém Focusu praskla zadní, auto bylo neschopné provozu. Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem rrromek Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 nepodíváš se pod koberec, přestože ti to kluci doporučují?? tak jooo Citovat
rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Já byl na to auto před cca 14. dny a pod koberce jsem se nedíval, protože jsem nevěděl, že je tam bolístko. Zítra kuknu. Chápeme se? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
extom86 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Ze spod nic vidět nejde, až odělaš koberec... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Tvl, to je mazec!! Z jakého to je ročníku? Nějaké divné, že to rezne zevnitř?? Že by z absence gumových koberečků přes zimu? Citovat
ZdrubT Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Moje podlaha 2004 dost podobná a nosníky za předními koly na prach. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) 2002. Teklo tam přes kabely na nezávislé topení Podchytil jsem ti včas. Horší ten spoj nosníku. Normálně nezrezne ale byl poškozen heverem id předchozího majitele a pak to začalo. Klempíř udělal nový nosník, podlahu oskrabal, natrel odrezovačem a pak natrel plastem. Já to pak ještě oskrabu a natřu opět odrezovačem a pak tlumexem na podvozek. Pak mi bude případné vlhko někde. Jinak tohle je ta lepší varianta. V té horší servisáci tahali kabely nad BSI, takže ti pak vytopí tu... Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Před chvíli jsem na tento příspěvek narazil. No, už mám v batohu pořádnou čelovku a budu prohlížet. Vím, že byl spodek ponatíraný nějakým černým sajrajtem, snad jen jako prevence? Pěkně si na to posvítím ... Citovat
extom86 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 před 1 hodinou, rrromek napsal: Tvl, to je mazec!! Z jakého to je ročníku? Nějaké divné, že to rezne zevnitř?? Že by z absence gumových koberečků přes zimu? Ročník 2004 SW 1.6 16V, příčina nezjistena, po vyřezání a navareni noveho platu v pohodě, druhá strana je bez poskvrny, auto bylo dotažené z Německa, je možné že někdo jezdil bez koberečků, ta plsť pod tim kobercem byla dost nasáklá vodou, naštěstí nosníky jsou OK... Citovat
extom86 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Jak tu někdo psal, kontrolovat odtokové kanálky pod sklem, hlavně u řidiče, je tam BSI jednotka pod tím, někdo si chce ušetřit práci, vyvrtá tam díru třeba na audio apod.. a pak je na průšvih zaděláno Citovat
extom86 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Jinak jsem s autem spokojen, vrzal mi spoj výfuku za katalyzátorem, výměněn těsnící kroužek- bez pomoci, no někdo tam dal šrouby s rovnou dosedací hlavou, po výměně za kulatou dosedací hlavou bylo po problémů.... Vysviceny displej vyměněn za displej z 406ky, mám ale jiné rádio, tudíž zobrazuje jen info palubního počítače Údržba jak u každého auta, nikde na žádné záludnosti jsem zatím nenarazil, je kulové čepy ramen bylo celkem sranda dostat ven... Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem extom86 Citovat
extom86 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Mrknout kolem prahů vzadu, a zadni brzdové trubky kolem zadní nápravy Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem extom86 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Podvozky jsou ošetřeny tím sajrajtem normálně. Zatím jsem neviděl 307 bez toho nátěru nebo se shnilým podvozkem. Citovat
rrromek Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Ponatíraným spodkem jsem myslel podlahu a ne podvozek... Citovat
307rg Odesláno 8. listopad 2019 Odesláno 8. listopad 2019 No tak podlaha bežne nie je natretá žiadnym sajrajtom, iba ak niektoré spoje. Vypadá to tak, že už tam problém s koróziou niekto riešil, ale to by to bolo nutné vidieť aby som mohol súdiť. Ona tá podlaha je dostatočne kvalitná, akurát nesmie byť permanentne mokrá, vtedy už antikorózna ochrana nestačí, podobne sú na tom aj prahy. Hovoríme tu o vlhkosti z vnútra karosérie. Podlaha ktorá je suchá, vyzerá aj po rokoch ako nová, takisto prahy v ktorých sa vnútri nedrží voda. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.