Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Také jsem řešil korozi nosníku za přednim kolem a prahy pod předníma blatníkama. Jinak pohoda, co se kasle týče. Jo a často praskaj pružiny, hlavně zadní.

Upraveno uživatelem ZdrubT
Odesláno (upraveno)

Díky hoši za rady! Podlaha ze spod vypadala dobře, pod koberce jsem se nedíval. Prahy o. k. Na ty jsem se zamířil první. Pružiny prasknou kdykoliv a asi na jakýmkoliv autě.. Kolegovi na 5 let starém Focusu praskla zadní, auto bylo neschopné provozu. 

Upraveno uživatelem rrromek
Odesláno (upraveno)

2002. Teklo tam přes kabely na nezávislé topení 😉 Podchytil jsem ti včas. Horší ten spoj nosníku. Normálně nezrezne ale byl poškozen heverem id předchozího majitele a pak to začalo. Klempíř udělal nový nosník, podlahu oskrabal, natrel odrezovačem a pak natrel plastem. Já to pak ještě oskrabu a natřu opět odrezovačem a pak tlumexem na podvozek. Pak mi bude případné vlhko někde. Jinak tohle je ta lepší varianta. V té horší servisáci tahali kabely nad BSI, takže ti pak vytopí tu... 

DSC_0393.thumb.JPG.4ce52edd7e96aa0673c1cfa374abc198.jpeg

DSC_0389.thumb.JPG.5ded64d1db2081a62dfcd00e55e77665.jpeg

DSC_0795.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Před chvíli jsem na tento příspěvek narazil. 

No, už mám v batohu pořádnou čelovku a budu prohlížet. Vím, že byl spodek ponatíraný nějakým černým sajrajtem, snad jen jako prevence? 🤔 

Pěkně si na to posvítím 🤨... 

Odesláno
před 1 hodinou, rrromek napsal:

Tvl, to je mazec!! Z jakého to je ročníku? Nějaké divné, že to rezne zevnitř?? Že by z absence gumových koberečků přes zimu? 

Ročník 2004 SW 1.6 16V, příčina nezjistena, po vyřezání a navareni noveho platu v pohodě, druhá strana je bez poskvrny, auto bylo dotažené z Německa, je možné že někdo jezdil bez koberečků, ta plsť pod tim kobercem byla dost nasáklá vodou, naštěstí nosníky jsou OK...

Odesláno

Jak tu někdo psal, kontrolovat odtokové kanálky pod sklem, hlavně u řidiče, je tam BSI jednotka pod tím, někdo si chce ušetřit práci, vyvrtá tam díru třeba na audio apod.. a pak je na průšvih zaděláno

Odesláno (upraveno)

Jinak jsem s autem spokojen, vrzal mi spoj výfuku za katalyzátorem, výměněn těsnící kroužek- bez pomoci, no někdo tam dal šrouby s rovnou dosedací hlavou, po výměně za kulatou dosedací hlavou bylo po problémů.... 

Vysviceny displej vyměněn za displej z 406ky, mám ale jiné rádio, tudíž zobrazuje jen info palubního počítače

Údržba jak u každého auta, nikde na žádné záludnosti jsem zatím nenarazil, je kulové čepy ramen bylo celkem sranda dostat ven...

Upraveno uživatelem extom86
Odesláno

No tak podlaha bežne nie je natretá žiadnym sajrajtom, iba ak niektoré spoje. Vypadá to tak, že už tam problém s koróziou niekto riešil, ale to by to bolo nutné vidieť aby som mohol súdiť. Ona tá podlaha je dostatočne kvalitná, akurát nesmie byť permanentne mokrá, vtedy už antikorózna ochrana nestačí, podobne sú na tom aj prahy. Hovoríme tu o vlhkosti z vnútra karosérie. Podlaha ktorá je suchá, vyzerá aj po rokoch ako nová, takisto prahy v ktorých sa vnútri nedrží voda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...