Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

:D objednaj viac kusov na kseft do troch tyzdnov to mas doma uz som odtial bral veci pokial ti to nezadrzia colnici nasi ale to by nemali do 25 eciek nechavaju prejst

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

musis tlacit na predavajuceho nech hned posiela  tusim som niekde videl na sos elekronik nejaku nahradu za to rele matne si spomi

nam

Odesláno

no takze mi to aj tak nedalo,  otvoril som BSI, nasiel miesto kde je rele, podla obr, zobral klemu, preklemoval rele a klima motor sa pekne rozbehol, zahada este len pride, odpojim klemu, a motor klimy bezi, vypnem klimu, motor nebezi, zapnem klimu a rozbehol sa , ako nechapem ako som tomu relatku pomohol, kontakty som opalit moc nemohol, a com mu pomohlo no neviem ale bavi to , som zvedavy dokedy

Odesláno

ani nehladam datasheet rovno objednam, 2 ecka za relatko nie je vela, a datasheet som na rychlovku nenasiela a lustit nejake ruske alebo francuzke stranky nemam chut

Odesláno

p.s. to vsetci ste zo sniny ? aj ty ale avelmak :D   ja ze nejaka pastekarska firma, ze si tam skocim, no ale aj ked pojdem na vychod, musim objednavat, bo snina moc daleko :D

Odesláno (upraveno)

alebo http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1107&pg=det&article=45035  ampere budu vecsie nez 10amper lebo ty spinas len 12v nie 125v toto radsej ber lebo aj odpor cievky je dolezity toto rele ma priblizne rovnake bo ked bude moc nizky odpor moze ti to odfajcit tranzistor v bsi objednaj aj tamto aj toto a ked vyberes stare relatko pomejaj jaky ma ciecka odpor a podla toho tam das to nove ktore bude mat blizko k tomu ked nove rele bude mat kus vecsi odpor nevadi ale nie aby malo o moc nizsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...