Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

mam problem s 407 ... 2.0hdi 100kw, prestal fungovat tempomat ....

nahodile behem jizdy v aute skubne a na display se zobrazi hlaska o nefunkčním tempomatu ... jasne, ze jsem napred studoval (mozna nedostatecne, ale nenasel jsem :( ):

1. brzdovy pedal je uplne novy originalni vcetne spinace

2. pojistky zkontrolovany OK

3. diagnostika zadnou chybu nežaluje

nerad bych vymenil "pulku auta" nez na to prijdu, proto si dovoluji pozadat o radu ...

jen podotykam, ze toto se deje bez ohledu na to, jestli je tempomat zrovna aktivni ci nikoliv

dekuji

bure

Upraveno uživatelem bure_406
Odesláno

Ahoj, těžká rada. Většinou bývá problém v bezpečnostním brzdovém spínači, ale píšeš, že je nový. Může to být nějaký kontaktní problém. Na dia nic není, jak uvádíš. Koukali jste do deníku závad? Tam by se teoreticky mohlo něco zaznamenat. Tam se objeví každá prkotina v elektrice.

Odesláno

predpokladam, ze dennik zavad se da take vycist z diagnostiky ??

resp. abych byl presny, bylo to na dignostice ve znackovem servisu za uplynule tri tydny 3x pokazde za 600,- a uz mi dochazeji fondy :( ,mam tvrzeni mechanika a papir ze zadne trvale ani prechodne zavady nejsou ...

b.

Odesláno (upraveno)

Nie sú,lebo prechodná závada sa vymaže v príslušnej riadiacej jednotke sama.Presnejšie je vymazaná v RJ,ale v denníku závad je zápis kedy a za akých podmienok vznikla a kedy a za akých podmienok závada zanikla.Denník závad je v pamäti BSI.

Upraveno uživatelem ferinko2
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tiež si myslím,že to bude nejaká prkotina,mne to robil spínač .. aj ked je nový vyber ho prečisti a daj naspať,za to nič nedáš,očisti aj to tam ho potom napcháš .. držím palec nech si to čím skor vyriešiš 

Odesláno

Ahoj, těžká rada. Většinou bývá problém v bezpečnostním brzdovém spínači, ale píšeš, že je nový. Může to být nějaký kontaktní problém. Na dia nic není, jak uvádíš. Koukali jste do deníku závad? Tam by se teoreticky mohlo něco zaznamenat. Tam se objeví každá prkotina v elektrice.

Nie sú,lebo prechodná závada sa vymaže v príslušnej riadiacej jednotke sama.Presnejšie je vymazaná v RJ,ale v denníku závad je zápis kedy a za akých podmienok vznikla a kedy a za akých podmienok závada zanikla.Denník závad je v pamäti BSI.

mily deníčku, dekuji zes mi odhalil zavadu cidla otacek na prevodovce(?) :)  instalovano nove cidlo pred tydnem a od te doby je "autopilot" opet plne funkcni :super :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...