bure Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 (upraveno) Ahoj, mam problem s 407 ... 2.0hdi 100kw, prestal fungovat tempomat .... nahodile behem jizdy v aute skubne a na display se zobrazi hlaska o nefunkčním tempomatu ... jasne, ze jsem napred studoval (mozna nedostatecne, ale nenasel jsem ): 1. brzdovy pedal je uplne novy originalni vcetne spinace 2. pojistky zkontrolovany OK 3. diagnostika zadnou chybu nežaluje nerad bych vymenil "pulku auta" nez na to prijdu, proto si dovoluji pozadat o radu ... jen podotykam, ze toto se deje bez ohledu na to, jestli je tempomat zrovna aktivni ci nikoliv dekuji bure Upraveno 12. květen 2015 uživatelem bure_406 Citovat
HonzaZ Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Ahoj, těžká rada. Většinou bývá problém v bezpečnostním brzdovém spínači, ale píšeš, že je nový. Může to být nějaký kontaktní problém. Na dia nic není, jak uvádíš. Koukali jste do deníku závad? Tam by se teoreticky mohlo něco zaznamenat. Tam se objeví každá prkotina v elektrice. Majosl ohodnotil 1 Citovat
ferinko2 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 Komu by sa chcelo čítať denník závad? Citovat
bure Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 predpokladam, ze dennik zavad se da take vycist z diagnostiky ?? resp. abych byl presny, bylo to na dignostice ve znackovem servisu za uplynule tri tydny 3x pokazde za 600,- a uz mi dochazeji fondy ,mam tvrzeni mechanika a papir ze zadne trvale ani prechodne zavady nejsou ... b. Citovat
ferinko2 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 (upraveno) Nie sú,lebo prechodná závada sa vymaže v príslušnej riadiacej jednotke sama.Presnejšie je vymazaná v RJ,ale v denníku závad je zápis kedy a za akých podmienok vznikla a kedy a za akých podmienok závada zanikla.Denník závad je v pamäti BSI. Upraveno 12. květen 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Marcel00 Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 ale to by sa muselo "technikovi" chciet precitat a 600Kč je moc malo na takyto ukon asi Citovat
bure Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 diky ferinko za typ !, uz se tesim do servisu ! Citovat
kocid Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 U mě hlášku o nefunkčním tempomatu způsobovala špatně zacvaklá páčka. Po vyndání a znovu zacvaknutí o tempomatu nevím Citovat
pepenero Odesláno 25. květen 2015 Odesláno 25. květen 2015 tiež si myslím,že to bude nejaká prkotina,mne to robil spínač .. aj ked je nový vyber ho prečisti a daj naspať,za to nič nedáš,očisti aj to tam ho potom napcháš .. držím palec nech si to čím skor vyriešiš Citovat
bure Odesláno 26. květen 2015 Autor Odesláno 26. květen 2015 Ahoj, těžká rada. Většinou bývá problém v bezpečnostním brzdovém spínači, ale píšeš, že je nový. Může to být nějaký kontaktní problém. Na dia nic není, jak uvádíš. Koukali jste do deníku závad? Tam by se teoreticky mohlo něco zaznamenat. Tam se objeví každá prkotina v elektrice. Nie sú,lebo prechodná závada sa vymaže v príslušnej riadiacej jednotke sama.Presnejšie je vymazaná v RJ,ale v denníku závad je zápis kedy a za akých podmienok vznikla a kedy a za akých podmienok závada zanikla.Denník závad je v pamäti BSI. mily deníčku, dekuji zes mi odhalil zavadu cidla otacek na prevodovce(?) instalovano nove cidlo pred tydnem a od te doby je "autopilot" opet plne funkcni :super Citovat
ferinko2 Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 .....niekedy stačí ku šťastiu tak málo..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.