pkli Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 V 30. 6. 2015 at 17:10, pajas502 napsal: Já měnil tranzistory a od té doby pohoda -oprava cca 50kč, na ty tranzistory mrknu mam v garáži jěště 2 kousky mám stejný problém. Tranzistory jsem vyměnil a nic - problém je stále stejný. Pokud je v autě horko větrák se netočí. Máte někdo jinou radu , prosím ? Citovat
martano Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Ja vymenil komplet cely ventilator a zatim funguje. Taky mi to vypinalo v horku ventilator bezel asi 5 min a vypnul se. Citovat
bohu.18 Odesláno 13. červenec 2017 Odesláno 13. červenec 2017 ahoj moje zkusenost byla ze auto chladilo a po chvili se to zblaznilo a zaclo topit pak zase chladit atd nechal jsem klimu zkontrolovat nove naplnit pri tam nebylo chladivo ted uz je naplnena a klima funguje jak ma Citovat
štír62 Odesláno 20. červenec 2017 Odesláno 20. červenec 2017 I mně klima nechladila, po doplnění funguje jak má... Citovat
olda27 Odesláno 6. srpen 2017 Odesláno 6. srpen 2017 (upraveno) Ahoj mam problem s klimou kdyz ji pustim leva strana fouka OK druha vlazna Vítám Tě na našem pohodovém fóru. Prosím, pro příště si odpusť ty kapitálky. A když se píše s diakritikou a ve větách používají čárky, lépe se to čte. Protože jsi nováček, neškodilo by také přečíst si pravidla fóra. Upraveno 6. srpen 2017 uživatelem Péťa Citovat
misacekk Odesláno 30. červenec 2022 Odesláno 30. červenec 2022 Zdravím chtěl bych se zeptat mám automatickou klimatizaci vše fungovalo a včera a dnes jsem jel s autem a vůbec nejde ventilátor. Přidávám na otáčkách a nic ventilátor jsem vyndal a na přímo se točí. Chtěl bych se zeptat jestli je problém v ty elektronice u ventilátoru nebo můze byt problém ještě jinde? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.