Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 30. 6. 2015 at 17:10, pajas502 napsal:

Já měnil tranzistory a od té doby pohoda -oprava cca 50kč, na ty tranzistory mrknu mam v garáži jěště 2 kousky :roker

mám stejný problém. Tranzistory jsem vyměnil a nic - problém je stále stejný. Pokud je v autě horko větrák se netočí. Máte někdo jinou radu , prosím ?

Odesláno

ahoj moje zkusenost byla ze auto chladilo a po chvili se to zblaznilo a zaclo topit pak zase chladit atd nechal jsem klimu zkontrolovat nove naplnit pri tam nebylo chladivo ted uz je naplnena a klima funguje jak ma

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj mam problem s klimou kdyz ji pustim leva strana fouka OK druha vlazna

Vítám Tě na našem pohodovém fóru. Prosím, pro příště si odpusť ty kapitálky. A když se píše s diakritikou a ve větách používají čárky, lépe se to čte. Protože jsi nováček, neškodilo by také přečíst si pravidla fóra.

Upraveno uživatelem Péťa
  • O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat mám automatickou klimatizaci vše fungovalo a včera a dnes jsem jel s autem a vůbec nejde ventilátor. Přidávám na otáčkách a nic ventilátor jsem vyndal a na přímo se točí. Chtěl bych se zeptat jestli je problém v ty elektronice u ventilátoru nebo můze byt problém ještě jinde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...