Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, nema niekto schemu pinov na 307 rv. 2003 ? Potrebujem najst kabel (kable) s ktorych ide udaj o stlacenom gombiku na packe ovladania radia.. Mam nove radio kde je moznost ho naucit na packy na volante.. (key 1, key2) ale nie ju od vyroby na radiu nikde zapojene, tak netusim s ktorym kablom ich skusit prepojit :( .. hladal som cely den a nic som nenasiel :(

Odesláno

hmm... redukciu som nasiel za cca 25 € z anglicka, ale to sa mi uz zda moc... rozobral som packu a vnutri je 1 vstup a 7 vystupov.. podla mna by stacilo dat na kazdy vystup odpor, na vstup asi 5V, a vystupy vyviest do radia.. a potom uz len naucit autoradio ktory odpor je ktory gombik :D ale to je len teoria :D .. samozrejme ale nezapojit uz packu do dosky.. 

Odesláno

:bojim takto jednoducho to nefunguje, zbytočne strácaš čas, redukcia je potrebná na dátovu komunikáciu medzi COMom (páčky) a rádiom, tlačítka na ovládači sú iba terminálom na jednotke COM pod volantom, ktorá je mimochodom dosť komplikovaná a drahá.

Odesláno (upraveno)

to radio by malo "pocuvat" na zmenu napatia (to som uz vyskusal, a funguje to)... na key 1 je 5V... tie by som priviedol na packu na vstup.. a spat do radia z vystupov.. s tym ze kazdy vystup bude mat iny odpor, teda aj ine vystupne napatie.. urcite ked budem mat viac casu vyskusam, ak to bude funkcne urobim tu navod aj pre ostatnych

samozrejme bude ale packa odpojena od COMu

Upraveno uživatelem marioff
Odesláno

no to je niečo úplne iné ak ju odpojíš od COMu ale v takom prípade to s peugeotom nemá vlastne nič spoločného a ťažko ti tu niekto poradí, vlastne to potom bude záležitosť iba toho rádia a aj zapojenie bude vychádzať od možností a spôsobu ovládania konkrétneho rádia :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...